Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Tabela
Cevaplar 7
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 527
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Tabela  (Okunma Sayısı 527 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ağustos 31, 2010, 11:06:04 ÖÖ
cannur

Albay

Üye No : 716

Konu  : 183

PRESTİJ +67/-3
« :»

ÇÜRÜK TABELA DİKKAT ÇEKİYOR

Alaplı İlçe Merkezinde bulunan şehir ve İlçe merkezini gösteren paslı Karayolu tabelası vatandaşların tepkisini çekiyor.
İlçe merkezinde bulunan Şehir merkezi, İstanbul ve Akçakoca İlçesini gösteren Karayolları tabelası başta vatandaşlar olmak üzere, sürücülerinde tepkisini çekiyor.
Tabelanın çürümüş ve paslı olduğunu söyleyen vatandaşlar, tabelanın değişmesini isterken " Şehir merkezi, İstanbul ve Akçakoca İlçesini gösteren tabela çürümüş ve paslı hiç bir görevi yok. Ayrıca görüntü kirliliğine de neden oluyor. Karayollarından isteğimiz tabelanın değişmesi" şeklinde konuştular.(Alıntı=Önder Gazetesi)
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2010, 11:07:12 ÖÖ Gönderen: cannur » Kayıtlı
cannur'adli üyenin imzası

Bütün çocuklar çiçektir.Çiçekleri soldurmayalım!
Ağustos 31, 2010, 07:16:32 ÖS
altaymustafa

Ziyaretçi

« Yanıtla #1 :»

Aslında hepimizin ilçemizin eksiklerini yetkililere bildirmesi gerekiyor.
altaymustafa'adli üyenin imzası

Sayın altaymustafa İmza Seçmediniz.!

Alapli.Biz - Hazır İmza
En Kısa Zamanda İmzanızı Düzenleyiniz.!

Ağustos 31, 2010, 10:01:27 ÖS
cannur

Albay

PRESTİJ +67/-3
« Yanıtla #2 :»

Ben uzaktayım.Ancak böyle bilgi vererek yaşayanları hareketlendirmek istedim.

Ağustos 31, 2010, 11:19:09 ÖS
Efsane

Ziyaretçi

« Yanıtla #3 :»

emeğine sağlık cannur kardeş, aslında ben tabelaların kimsenin tepkisini çekeceğini veya çektiğini sanmıyorum ,ki bu güzergah,ta yeni yol çalışmaları devam ederken tabelaların yenileriyle değişmesi kimin mantığına yatar, hem sonra oralardan hangi vatandaş yaya olarak nereye gidiyorki vatandaşın tepkisini çeksin bence muhabir kardeşimiz kayda değer haber bulamadığı için bu tabelaları haber yaptı. ALLAH aşkına oraya yeni tabela takılsa yarın yine sökülmeyecekmi? bukadarda saçma bir haber olamaz, yol çalışması olmasa amenna. Ben  kırk yıllık şoförüm ve tabelalara hiçde tepki göstermedim,
tepki gösterdiğim tek birşey var oda devlet malını (kendi malını) hedef tahtası gibi kurşun delikleriyle dolduranlar

Bende haberi saçma bulduğum için yorum yazdım sevgili cannur kardeş

Efsane'adli üyenin imzası

Sayın Efsane İmza Seçmediniz.!

Alapli.Biz - Hazır İmza

Eylül 01, 2010, 02:15:32 ÖS
altaymustafa

Ziyaretçi

« Yanıtla #4 :»

emeğine sağlık cannur kardeş, aslında ben tabelaların kimsenin tepkisini çekeceğini veya çektiğini sanmıyorum ,ki bu güzergah,ta yeni yol çalışmaları devam ederken tabelaların yenileriyle değişmesi kimin mantığına yatar, hem sonra oralardan hangi vatandaş yaya olarak nereye gidiyorki vatandaşın tepkisini çeksin bence muhabir kardeşimiz kayda değer haber bulamadığı için bu tabelaları haber yaptı. ALLAH aşkına oraya yeni tabela takılsa yarın yine sökülmeyecekmi? bukadarda saçma bir haber olamaz, yol çalışması olmasa amenna. Ben  kırk yıllık şoförüm ve tabelalara hiçde tepki göstermedim,
tepki gösterdiğim tek birşey var oda devlet malını (kendi malını) hedef tahtası gibi kurşun delikleriyle dolduranlar

Bende haberi saçma bulduğum için yorum yazdım sevgili cannur kardeş

Aslında bunda saçma birşey görmüyorum. Dışarıdan gelen bir yabancıyı düşünürsek arayacağı tek şey tabeladır özelliklede gece geç saatlerde gelmiş ve adres sorabilecek kimseler yoksa. Genelde uzun yol şoförleri ve tecrübeli şoförler tabelaya bakmazlar. Bende tabelaya pek bakmam ama yabancı bir yerde mutlaka ararım.

Alapli.Biz - Hazır İmza

Eylül 01, 2010, 10:19:40 ÖS
cannur

Albay

PRESTİJ +67/-3
« Yanıtla #5 :»

Bence de önemli ben çok seyahat ettiğim için gittiğim yerde ilk tabela ararım.Bozuk,kırık v.b olunca insan zorlanıyor.

Eylül 01, 2010, 10:20:37 ÖS
Efsane

Ziyaretçi

« Yanıtla #6 :»

Aslında bunda saçma birşey görmüyorum. Dışarıdan gelen bir yabancıyı düşünürsek arayacağı tek şey tabeladır özelliklede gece geç saatlerde gelmiş ve adres sorabilecek kimseler yoksa. Genelde uzun yol şoförleri ve tecrübeli şoförler tabelaya bakmazlar. Bende tabelaya pek bakmam ama yabancı bir yerde mutlaka ararım.
Sevgili altay evet haklı olabilirsiniz yabancı bir yerde hepten yön tabelası arıyoruz, ama bakın Tabelanın çürümüş ve paslı olduğunu söyleyen vatandaşlar, diyor
Dışarıdan gelen yabancı vatandaşlar demiyor! bana saçma gelen,de bu dışarıdan gelen vatandaşlar deseydi yorumumda bende desteklerdim...........
Efsane'adli üyenin imzası

Sayın Efsane İmza Seçmediniz.!

Alapli.Biz - Hazır İmza

Eylül 10, 2010, 10:47:42 ÖS
altaymustafa

Ziyaretçi

« Yanıtla #7 :»

Yalnız dışarıdan gelen vatandaş bunu bize nasıl söyleyecek. Arabas
da iken kendi kendine söyler ve yoluna devam eder. Biz olayı bildiğimiz için burda paylaşma isteği duymuş arkadaşımız. Birde şunu belirteyim. Alaplının Akçakoca tarafındaki çıkışta birtabela daha var ve bu da yerde yatıyor. Bunu birilerine bildirmek gerekiyor.

Alapli.Biz - Hazır İmza

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer: