alaplıda CİNEMA

+ AlapliForum » Her Telden... » Her Telden Var » Anketler (Moderatörler: Yargıç, SonOsmanlı, kanuni67, Kanca67, Beyazgölge, fırtınanın habercisi)Konu:
|- alaplıda CİNEMA
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Anket

bildiğiniz üzere alaplıda cinema salonumuz yoktur.Yapılsınmı yapılmasınmı

Yapılsın
19 (48.7%)
Yapılmasın
0 (0%)
Fark etmez
0 (0%)
ACİL YAPILSIN
18 (46.2%)
Cokda önemli değil
2 (5.1%)

Toplam Oy Verenler: 29

Gönderen Konu: alaplıda CİNEMA  (Okunma sayısı 2464 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vedoo_67

• »» 9_нαяяу кєωєℓℓ_9 ««
  • Albay
  • 1612
  • »» ∂υиуα вєявαт gяαƒιкℓєяι мυкєммєℓ ««
    • E-Posta
Ynt: alaplıda CİNEMA
« Yanıtla #15 : Temmuz 29, 2008, 06:20:47 ÖÖ »
arkadaşlar ben aksini düşünüyorum. alaplıya sinema yapmak oldukça büyük bir yatırım ister. peki bu yatırımın karşılığını alabilirmi? hiç sanmıyorum. bildiğiniz gibi şuan ereğlide var. oldukça da güzel çalışıyor. yanlız bir ereğli ile alaplı yı kesinlikle kıyaslayamayız. benim gözlemim ; ereğli halkı gezmeyi, eğlenmeyi, kültürel faaliyetleri , işin açıkçası para harcamayı seviyor. ama alaplı halkı tam tersi. en küçük bir misal ; ereğli de kaç adet eğlence yeri var? kaç tane oyun salonları var? kaç tane kafeteryaları var? kaç tane canlı müzikli yerleri var? ben söyliyim oldukça fazla. ama alaplıda bunların hiçbiri yok. çünkü işlemiyor, ilgi görmüyor. geçen uzaktan arkadaşım geldi, bilardo oynamak istiyordu. bende alaplıda bilardo yok deyince çok şaşırdı. neden yok peki alaplıda bilardo? çünkü işlemiyor. açanlar hep rağbet olmadığından kapattı. arkadaşlar benim düşüncem ve fikirlerim bundan ibaret. tabii herkesin yorumu farklıdır.
ahmet abi sende haklısın ama alaplı ya sinema gider diye düşünüyorum yani iler maksadında

SuperExcalibur

• Yarbay
  • 332
    • Alaplı Hayat Diş Polikiniği
« Yanıtla #16 : Temmuz 29, 2008, 12:37:13 ÖS »
Sinemeya kadar alaplida yapilmasi gereken bir suru is var. Ilkonce bunlari bitirmeleri icin destek olmamiz lazim. Daha once bazi konular icinde belirtmistim.
Alapli yollari berbat durumda. Her nekadar yapiliyosa da yapim asamasi cok yavas isliyor. Ikincisi Alapliya tersane acilma projesi var. Sinemadan once genclerimizin gelecegi olacak tersane projesine destek vermemiz gerekiyor.
Sahil yapimi basladi 2 sene once ama hala bitmis degil. Hala daha duzgun gezebilecegimiz sahil bulunmamakta. Gecnler hep Eregliye gidiyor. Artik bu aliskanlik olmus bizim genclerde. Elbette Alapli'da sinema olmasi, kulturel etkinliklerin yapilabilmesi icin bir Kultur salonu sart fakat bundan once yapilmasi gereken bir cok faaliyet bulunmakta Alapli'da.

Benim gorusum ilkonce bu faaliyetlerin bitirilmesi lazim.
VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERK EDİLEMEZ !!!

YA SEV YA DA ..... GİT
VATANIMA EL UZATANIN ELİNİ
MİLLETİME LAF ATANIN DİLİNİ
TOPRAĞIMDA GÖZÜ OLANIN GÖZÜNÜ
KESERİM KOPARIRIM OYARIM!!!!

Vedoo_67

• »» 9_нαяяу кєωєℓℓ_9 ««
  • Albay
  • 1612
  • »» ∂υиуα вєявαт gяαƒιкℓєяι мυкєммєℓ ««
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Ağustos 27, 2008, 02:30:07 ÖÖ »
arkadaşlar ben bir yerde duydum kapalı pazar yerine giden yolun girişinde(alper fındık karsısı) inşaat vardır. oraya alaplı alışveriş merkezi yapılmaktadır ve içine sinema salonu gibi sosoyal faaliyetler koyulacakmış bende duyduğum kişinin yalanacısıyım  valla  ;) ;D

karadeniz

• Yüzbaşı
  • **
  • 42
  • VATANIMIZ UĞRUNA ÖLMEYE DEĞER
    • E-Posta
alaplıda CİNEMA
« Yanıtla #18 : Kasım 25, 2008, 06:10:05 ÖS »
sanatsal ve kültürel faaliyetler icin sinama şart
YA SEV YA TERKET

tayfunkan

• Ziyaretçi
alaplıda CİNEMA
« Yanıtla #19 : Kasım 25, 2008, 09:13:15 ÖS »
Alaplıda bilardo, cafeterria, ve buna benzer eğlence sektörleri aslına bakarsanız çok güzel işler.. Fakat kimi zaman yanlış tarafından bakıyoruz.. İşletmecilerin üzerine farz olan herşeye maddi açıdan bakmamaktır.. Bu şekilde bakıldığında maddi açıklar kendi kendine dolacaktır.. Örnek olarak birşeyler söylemek isterim.. Bir bilardo salonu açıldı Çoğunuz bilir ''Ekol'' kardeşim bizim işletmecimiz içeriye it kopuk doldurursa, doğru dürüst insanların bu mekanlarda eğlenmesini bekleyemezsiniz.. Bakıyorum adam bilardo masasının üzerine alkol şişesiyle oyun oynuyor.. Tabiri caiz-se yarım saat sonra sapıtıyor ve ondan sonra senin eğlenmek amacıyla geldiğin bayan arkadaşına sarkıyor.. ondan sonra işlemedi kapattık.. Böyle bir esnaf anlayışının çok yanlış olduğunu savundum her zaman.. Bir internet cafe açıyorsun, Elin serserisi, pisikopatı orada buraya hangi aklı başında insan gider..? ALLAH aşkına elinizi vicdanınıza koyarak konuşun.. Bir mekan açmak değil, işletebilmek önemli olan.. Ben 2000 senesinde 1 durakta metropol internet cafeyi kurdum ve işlettim.. o zamanlar diğer işletmeciler bu it kopuğu sokmazsak kimden para kazanacağız diyorlardı.. Ben hiç birisini cafenin 50 metre yakınına yaklaştırmadım ve onlar sinek avlarken ben para kesiyordum.. Bu açıdan bakın..

Boşa yorum yapmaktan kaçının..
!10 kere düşünüp birkere paylaşmak daha iyidir..

Saygılarımla
                                                Tayfun KAN

AYZUC

• Yüzbaşı
  • **
  • 39
    • E-Posta
alaplıda CİNEMA
« Yanıtla #20 : Kasım 26, 2008, 05:52:09 ÖS »
Alaplı!ya yapılaçak her türlü yatırım  halkın menfeatine dir.sinema salonuda  bunlardan biri.alpalımızda  sosyal yaşam adına çok fazla  bir şey yok.halkımız ve yüksek okul öğrençileri bu konudaki ihtiyaçlarını ereğli ilçesinde karşılamaktatır.bu alaplımız için hem sosyal hem ekonomik bir kayıptır.bu nedenle bir an önçe yapılması taraftarıyım.birkaç yıl önçe belediye başkanıyla yaptığımız görüşmede bu konu dile gedirildi ve başkan bu projeyi üslenen kişiye belediyenin ücretsiz yer tahsis edeçeğini söylemesine rağmen bir netiçe alınmadı.hayırlısı olsun diyerek bir an önçe alaplımızın bu eksiğinin, hele seçim arifesinde bulunduğumuz bu dönemde giderilmesini umut ediyorum.

TubAlex

• Albay
  • 1381
  • aLexsaNdro'Le SonSuza ..
    • E-Posta
alaplıda CİNEMA
« Yanıtla #21 : Şubat 21, 2009, 12:41:40 ÖS »
ßence de kesinlikle yapılması gereken bişey bazı arkadaşlar onun yerine yapılacak pek çok şey war demiş ama sinema sadece eğlence amaçlı düşünülemez.Öğrenmek,sosyalleşmek,merakları gidermek ayrıca eğlenmek içindir sinema ayrıca o kadar pahalı bişey de değil.Ben eminim Alaplı da hiç sinemaya gitmemiş birsürü insan vardır.Bence çok önemli inşALLAH hemen yapılır.

jojox67

• Teğmen
  • *
  • 9
alaplıda CİNEMA
« Yanıtla #22 : Kasım 25, 2009, 12:04:21 ÖÖ »
ACILSIN BENCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

chrommus

• Binbaşı
  • 73
    • E-Posta
alaplıda CİNEMA
« Yanıtla #23 : Aralık 26, 2009, 02:58:13 ÖÖ »
şunumu anlıyoruz vizyona giren yeni filmleri alaplılı kardeşlerimiz 1 yıl sonramı seyrediyor çok yazık bir an önce yapılması lazım gelir
chrommus iyi çalışmalar diler

HUZURLU GÜL

• Teğmen
  • *
  • 12
    • E-Posta
alaplıda CİNEMA
« Yanıtla #24 : Aralık 26, 2009, 03:22:00 ÖS »
BENCE YAPILMASI ÇOK HOŞ VE GÜZEL OLUR ANCAK BU SİNEMA YAPILDIKTAN SONRA  EĞER KALKINMAZSA BUNU İNŞA EDEN KİŞİ İÇİN ÇOK SORUN OLUR  ONUN İÇİN BUNUN ENİNE BOYUNA DÜŞÜNÜLÜP YAPILMASI GEREKİR AMA EĞER YAPILIRSA GEÇEKTEN DE ALAPLI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KÜLTÜR FAALİYETİNE İMZA ATILMIŞ OLUR

Seo4Smf Tagleri: