Paylaşım için teşekkürler.Terbiye de eğitimde önemli.
Yorum için ben teşekkür ederim hocam.+ m.uyar67 kardeş.***********************************************************
Alıntı sahibi: altaymustafa üzerinde Dün 23:57:08Efsane abim burda sen beni yanlış anladın. Ben babanın oğluna işi olsada onu bir anlatma yöntemi olmalı şeklinde söylemek istedim. Çocukları için işinden vazgeçsin anlamında söylemedim.
Yo estafullah yanlış anlamamdan değil kardeşim, hikayeyi yanlış anlayan olursa diye öyle yazdım,ki
babaların kıymeti bilinsin, ama yorumda seninle tartışmış gibi olduk,sada işin aslı kızım sana diyorum gelinim sen anla misali
yalış anlama yok altay kardeşim merak etme

benim yorumum yanlış anlayanlara,
yorumların için teşekkür ederim.*************************************************************
Alıntı sahibi: Serva üzerinde Dün 11:11:35"Babalık rolü tıpkı annelik gibi çocuğa sahip olmayı istemekle başlar.
Her iki eşin de çocuk sahibi olmaya karar vermeleri, kendilerini bu göreve hazır hissetmeleri önemlidir.
Baba adayının çocuklarıyla ilk iletişimleri annenin hamilelik döneminde eşlerine yardımcı olmalarıyla başlar.
Hamileliğin her aşamasını takip etmek, anneye bebeğe hazırlık aşamasında psikolojik destek vermek, bebeğin gelişimini takip etmek, doktor kontrollerinde bulunmak bu role hazırlığın önemli adımlarıdır.
Doğumdan itibaren bebeğin ihtiyaçlarının karşılanmasında anneye yardımcı olmak da yine bebekle ilk fiziksel-psikolojik etkileşimin oluşumunda etkilidir.
Özellikle babaların bebekleriyle beden temaslarının olması ve göz teması kurmalarının önemi vurgulanmaktadır"Emeğinize saglık...Çok yararlı bır konuya değinmişsiniz...-----------------------------------------------------------------------------
Evet serva kardeşim sizede katılıyorum ama bu önem bir babanın iş durumuna göre illaki değişir yani her baba çocuğun dünyaya geldiği andan itibaren yanında duramaz bunun ilerisi var bu çocuğun geleceği var,ki baba çocuğun geleceğini düşünerek gecesini gündüzüne katmak zorundadır, ya benim çocuğum oldu artık 5-6 ay çalışmaya ara vereyimde bebeğimle beden temsında, göz temasında bulunayım ki çocuğum beni tanısın diye düşünürse o aile yandı valla
Arkadaşlar bu konuda yaptığım yorumları lütfen yanlış anlamayın yorumlarım şahsi düşüncemdir tabiki herkesin görüş ve düşünceleri farklıdır ve burada yapılan yorumlarda,da yanlış anlama olayı olamaz herkes görüş ve düşüncesini yazmakla serbesttir.
Takviyeli yorumun için teşekkür ederim serva kardeş cümlemizin emeğine sağlık