Alaplı İçin Elimizi Taşın Altına Koyarız

+ AlapliForum » Alapli.Biz » Güncel Haberler (Moderatörler: Yargıç, kanuni67, Kanca67)Konu:
|- Alaplı İçin Elimizi Taşın Altına Koyarız
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Alaplı İçin Elimizi Taşın Altına Koyarız  (Okunma sayısı 860 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

debrelimehmet

• Albay
  • 1387
  • Vatan Satsa Bir Kişi Anında Serilur Leşi
    • Alaplı, Çamlıbel Köy Hududu
« : Ağustos 29, 2009, 02:35:27 ÖS »

Hasan ERGİN ! Alaplı için elimizi taşın altına koyarız dedi.

ERGİN, Pazar yeri bir an önce şehir merkezinde kurulmalıdır,Pazarın geri gelmesinede CHP belediye meclis üyesi olarak tam destek veriyoruz dedi..

Alaplı pazarının şehir merkezinden taşınması ile başlayan süreçte herkes konuştu.
Kimi gitsin kimi gitmesin dedi.
Son üç yıldır Alaplı esnafının en fazla konuştuğu konu bu.
Eski Pazar yerinde tezgah açan esnaf, önceleri yeni Pazar yerine gitmek istemezken, şimdi ise eski Pazar yerine geri dönmek için ne düşünüyor.
Bütün bu bilinmezleri sırası ile herkesime soracağız.
29 Mart seçimlerinde Pazar yerini eski yerine hemen getireceğim sözleri siyasilere epey oy kazandırdı. Siyasiler şimdi bu düşüncenin neresinde.?
.
Bu hafta ilk olarak CHP’li Belediye Meclis üyesi Hasan ERGİN’e Pazar yeri ile ilgili CHP grubunun düşüncelerini sorduk.
Medya67. Sayın ERGİN, Alaplı son üç yıldır ticari olarak sürekli gerilemede sizde bir esnafsınız, çözüm adına yapılması gereken ne.?
Hasan ERGİN, Şehir merkezinde haftada bir gün kurulan açık pazaryerinin şehir dışına çıkarılması başlı başına bir hata idi, bir yerde hareket varsa orda ticaret oluşur, katma değer oluşur, ticaretin olmazsa olmazı insan etkenidir.
Medya67. Alaplı’nın hareketlenmesi için neler yapılmalı.
H.ERGİN, Alaplı’nın içinde mutlaka Pazar yeri kurulmalıdır, insanı, insan odaklı merkeze alış veriş yapmaya çekmek gerekir. Bu gün İstanbul’daki kapalı çarşıya çok insan geliyor diye kapatılır mı, Alaplı da bu dediğim şekilde oldu ve Alaplı bitirildi, Türkiye’de bilen herkesin gıpta ile baktığı pazarımız bitirildi. Dün adı sanı duyulmayan Pazar yerleri alternatif Pazar oldu Alaplı’ya kim kazanıyor.? Belediye, esnaf çaycı, lokantacı hiç kimse kazanamıyor, o zaman yapılması gerekeni bir an önce yapmak lazım gelir.
Medya67: Yapılması gerekeni yapmak lazım gelir derken neler yapılmalı?
H: ERGİN: 29 mart seçimlerinde bütün adaylar (bir aday hariç) kazanırsak Pazar yerini Alaplı merkeze getireceğim diye söz verdiler, kazanan aday olarak Sayın Başkan Nevzat Çimenoğlu’ndan bu sözünü tutmasını bekliyoruz.
Medya67: Siz Pazar yerinin Alaplı merkezde tekrar açılmasını istiyorsunuz, aynı zaman da CHP belediye meclis üyesi olarak görevdesiniz Alaplı belediyesinde, meclis üyesi Hasan Ergin olarak pazarın geri gelmesi konusunda destek veriyor musunuz?
H,ERGİN: konu Pazar yerinin geri gelmesi değil, asıl konu şehir üzerinde oluşan esnaf üzerindeki ekonomik çöküntünün kaldırılması, bu konuda sadece ben değil CHP’li meclis üyesi arkadaşlarım da elinden gelen her şeyi yapmaya hazırlar, Alaplı’nın ticari ekonomik kalkınması adına biz Alaplı CHP ilçe örgütü olarak, Belediye meclis üyesi arkadaşlarımda dahil, her konuda tam destek vermeye hazırız, buna Alaplı pazarının geri gelmesin vereceğimiz destekte vardır dedi.
MEDYA67.HABER MERKEZİ.
"CAN DÜŞMANIN ÇAVUŞ (nefis), ONU YEN RABBİNE KAVUŞ."

Hacı İhsan Tamgüney Hoca Efendi

Alaplı, Çamlıbel Köyü Hududu: http://www.camlibelahalisi.tr.gg/

Kanca67

• Co-Admin
  • Albay
  • *
  • 4077
« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2009, 06:32:43 ÖS »
inşALLAH herkes elini koysun taşın altına.
İşittiğimi unuturum, Gördüğümü hatırlarım, Yaptığımı öğrenirim !

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2009, 07:42:51 ÖS »
giden geri gelirmi..........! seçimlerde pazar yerini geri getircem, şunu yapacam, bunu yapacam, bunların hepsi boşlaf.
ben babamda olsa hiçbir siyasetcinin vaatlerine inanmıyorum o koltuğa oturunca herşey unutulur gider. pazar yeri geri gelirse eski yerine kurulacak orası şu anda ne olarak kulanılıyor park yeri (akmazsa damlıyor) peki belediye kendi musluğunu kapatırmı. kimse kusura bakmasın bu benim şahsı görüşüm,

tayfunkan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ağustos 29, 2009, 08:20:40 ÖS »
Allahtan hayırlısı..
Zararın neresinden dönülürse o kardır..
Paylaşım için teşekkür ederim..

tufan67

• Albay
  • 2019
    • RECEP TUFAN67 HABER
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2009, 12:46:17 ÖÖ »
pazarın eski yerine gelmesi,elimizi taşın altında param parça yapmak demektir.sevgili gençler alaplşı büyümeli,dışa açılmalı,tek çözüm sanayi sitesi ile yeni pazar takas yapılmalı,7,gün alaplıda açık kapalı pazar olur,alaplıya tersaneler gelecekse,alaplşıya liman gelecekse pazar eski yerinde olurmu,olaki geldi ne zamana kadarı kalacak.dar kadroculuğu bırakalım.tufan67.
Yaşadığımız Odamızı çöplerle kirletmeyelim.
Gidecek  yerimiz yok.
Çöpleri gördükçe insanlığımdan Utanıyorum

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ağustos 30, 2009, 02:07:16 ÖÖ »

pazarın eski yerine gelmesi,elimizi taşın altında param parça yapmak demektir.sevgili gençler alaplşı büyümeli,dışa açılmalı,tek çözüm sanayi sitesi ile yeni pazar takas yapılmalı,7,gün alaplıda açık kapalı pazar olur,alaplıya tersaneler gelecekse,alaplşıya liman gelecekse pazar eski yerinde olurmu,olaki geldi ne zamana kadarı kalacak.dar kadroculuğu bırakalım.tufan67.
ben yorumumu varsayım olarak yaptım ve tekrar diyorum giden geri gelirmi tufan67,
ama bu yazım varsayım değil-> hani keşke olsa ama bu sanayinin yeni pazar yerine gitmesi, yeni pazar yerininde sanayi stesine gelmesi milyarda bir ihtimal sanayinin pazar yerine gitmesi için o bölgeden yeni yeni arsa tarla alıp tekrardan yeni dükyanlar yapılması, sanayininde yeni baştan dekore edilmesi gerekmezmi peki hastanemizde bile bazı bölüm doktorları başka illere alınırken bu düşündüğümüzü kim ve hangi yönetim yapacak?...! not:bu tartışma sadece düşünce ve varsayım tartışmasıdır kişi ve siyasetle ilgisi yoktur saygılarımla....!
« Son Düzenleme: Ağustos 30, 2009, 02:10:19 ÖÖ Gönderen: kılçaklı/eko »

tufan67

• Albay
  • 2019
    • RECEP TUFAN67 HABER
« Yanıtla #6 : Ağustos 30, 2009, 02:24:59 ÖÖ »
sayın kılçaklı kardeşim sizlere tamamen katılıyorum.bu samimiyetimwe inanınız.ben 40 siyaset yaptım.2002 den beri bağımsızım bunuıda açık ifade edeyim.mevcut pazar yeri dükkanlara dönüştürülebilir,yanındaki boş arsa ilave edilir,yetmedi istimlak yapılır,alaplı mollabeye doğru açılmaya mecburdur,alaplı kocamana doğru kesinlikle açılmaya mecburdur.tersaneler ve yeni liman bu açılımı fazlasıyle tamamlayacaktır.ödeneğe gelince isterlerse saniyede ödenek bulunur.bu küçük mesele değil sanayi pazar olursa fazla dükkanlar satılacak,sosyal tesis olarak müsait,açık sahalar açık pazar olur kapalı kısımlık 7,gün pazar olur,isportacı sorunu olmaz.saygılar.
Gidecek  yerimiz yok.

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ağustos 30, 2009, 02:34:49 ÖÖ »
sayın kılçaklı kardeşim sizlere tamamen katılıyorum.bu samimiyetimwe inanınız.ben 40 siyaset yaptım.2002 den beri bağımsızım bunuıda açık ifade edeyim.mevcut pazar yeri dükkanlara dönüştürülebilir,yanındaki boş arsa ilave edilir,yetmedi istimlak yapılır,alaplı mollabeye doğru açılmaya mecburdur,alaplı kocamana doğru kesinlikle açılmaya mecburdur.tersaneler ve yeni liman bu açılımı fazlasıyle tamamlayacaktır.ödeneğe gelince isterlerse saniyede ödenek bulunur.bu küçük mesele değil sanayi pazar olursa fazla dükkanlar satılacak,sosyal tesis olarak müsait,açık sahalar açık pazar olur kapalı kısımlık 7,gün pazar olur,isportacı sorunu olmaz.saygılar.
syn.tufan67 azönce size özel mesaj yazdım göndere tıkladım ama nafile nedense ileti yazmadınız diye bir uyarı çıktı.
gerçekten düşünceleriniz gayet olumlu ama bende diyorumki bunu kim yapacak kardeşim.

tufan67

• Albay
  • 2019
    • RECEP TUFAN67 HABER
« Yanıtla #8 : Ağustos 30, 2009, 02:47:17 ÖÖ »
sayın kılçaklı kardeşim medya67 gazetesinde hasan beyin haberinin altına yorum yazdım bilmiyorum okudunuzmu.orada açık fikrimi temenni mahiyetinde açıkladım.okumadınsa bir zahmet okursanız,güzel olacağına inannıyorum.saygılar.
Gidecek  yerimiz yok.

Kanca67

• Co-Admin
  • Albay
  • *
  • 4077
« Yanıtla #9 : Ağustos 30, 2009, 01:05:25 ÖS »
Tufan67 görüşlerine katılıyorum.Alaplı genişlemeli Okçular mollabey kocaman tarafına doğru bazı tesisleri kaydırmalıyız.Adaspazarı Hastane ve Hükümet binasını 10 km içeri yaptı yerlesim yeri dağlara doğru gitti.Alaplı'da araba koyacak yer yok.Görüyoruz halimizi hep beraber çareler üretmeye mecburuz.
İşittiğimi unuturum, Gördüğümü hatırlarım, Yaptığımı öğrenirim !

Seo4Smf Tagleri: