Dünyanın En Vahşi 9 İnsanı....(Tabii İnsan Diyebilirseniz)

+ AlapliForum » Her Telden... » Her Telden Var » Korku ve Gizemli Olaylar (Moderatörler: Yargıç, Kanca67)Konu:
|- Dünyanın En Vahşi 9 İnsanı....(Tabii İnsan Diyebilirseniz)
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Dünyanın En Vahşi 9 İnsanı....(Tabii İnsan Diyebilirseniz)  (Okunma sayısı 763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serva

• Yarbay
  • 445
  • Dili Yok Kaderin..GİTMEK mi Zor KALMAK mı Zor?
1-BEHRAM

1790-1840 döneminde Thug mezhebinin lideriydi we 931'den fazla insanı boğarak kurban ettiği sanılıyor.
------------------------------------
2-KONTES ERZSEBET BATHORY
Macaristan'da 1610 yılına kadar olan dönemde Bathory(1560-1614)genç kızların kanlarını içmenin onu yaşlanmaktan kurtaracağını sanarak 330-650 kızı öldürdü.Kontes Dracula olarak tanınan bu kadın 1611'de tutuklandı,mahkemede suçlu bulundu 21 Ağustos 1614'te kendi şatosunda öldü.

3-PEDRO ALONSO LOPEZ
Kolombiya canawarı ya da And canawarı olarak da tanınan 1980'de yakalanıncaya kadar Colombia,Ekvador we Peru'da 300'den fazla kenç kızı öldürdü.Onu Peru'da Atacucho kızılderilileri yakaladılar.Lopez onların çocuklarını kaçırıp bir kadın misyonerin de yardımıyla Ekwator'a götürmüştü.Lopez tutuklandıktan sonra polisleri 53 kurbanının mezarına götürdü.Bir nehir taştığı zaman,Lopez'in kurbanlarının cesetleri ortaya çıkıyor.Bir çocuğun inşaat alanlarında toprak altında kaldığı sanılıyor.

4-WILLIAM ESTEL BROWN
Brown, 17 mtemmuz 1961'de yıllar önce 18 mart 1937 tarihinde Teksas'ta Nw London'daki okulunun zemin katındaki gaz borularını bilerek gevşettiğini we böylece 282 öğrenci we 24 öğretmenin ölümüyle sonuçlanan patlamaya neden olduğunu itiraf etti.

-----------------------------------
5-GILLES DE RAIS
Çok tanınmış we zengin bir Fransız soylusu olan de Rais(doğumu 1404)60-200 çocuğu kaçırıp öldürmekle suçlanmıştı.De Rais,25 Ekim 1440'da Nantes'de boğazlanarak öldürüldü we cesedi yakıldı.

-----------------------------------
6-HERMAN WEBSTER MUDGETT
Mudgett (doğumu 1860)Chicago'da 63'üncü caddedeki şatosunda 150'den fazla kadını kandırıp getirdiğine we burada onları işkenceyle öldürdüğüne inanılıyor.27 cinayet işlemekle şuçlanan Mudgett 7 mayıs 1896'da idam edildi.

7-BRUNO LUDKE
Ludke (doğumu 1909) 1928 we 29 ocak 1943 tarihleri arasında 85 kadını öldürdüğünü itiraf etmişti sawaş sırasında 8 nisan 1944'te Viyana'da bir hastanede iğneyle öldürüldü.

8-WOU BOM-KON
Görevinden alınmış bir polisti 26-27 Nisan 1982 tarihlerinde Güney Kore'de iyice sarhoş olup tüfekler we patlayıcılarla sağa sola saldırdı 57 kişiyi öldürdükten sonra bir dinamit patlatarak kendini havaya uçurdu.

9-TED BUNDY
Dokuz yıl cezaevinde bekledikten sonra Bundy,24 ocak 1989'da Flarida Eyalet Cezaevi'nde idam edildi.12 yaşındaki Kimberley Leach'i öldürmekten suçlu bulunmuştu.Cezasının infazından bir kaç saat önce polise 23 cinayet işlediğini itiraf etti.Polis onun 36 kızın katili olduğu kanısındaydı.Ted Bundy,100 kişiyi öldürdüğünü iddia etti..
<!-- google_ad_section_end -->
Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde,
Yürüyorum sanki senin yanında.
Sesin uzaklaşır her bir adımda,
Ayak izi kalmadan gidiyorum...
Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı,
Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı,
Bana kimse sen gibi sarılmadı,
Işığımız sönmeden gidiyorum...

TubAlex

• Albay
  • 1381
  • aLexsaNdro'Le SonSuza ..
    • E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2009, 09:39:34 ÖS »
 :S insan değiller cidden.

Serva

• Yarbay
  • 445
« Yanıtla #2 : Kasım 11, 2009, 11:01:49 ÖS »
Bencede Tubalex..

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Kasım 12, 2009, 02:16:33 ÖÖ »
Teşekkür Ederim,ler sonbaharın kızı.
bunlar gibi canilerin halen daha var olduğunu,da unutmamak gerekir.

Serva

• Yarbay
  • 445
« Yanıtla #4 : Kasım 12, 2009, 07:03:27 ÖS »
Treşekkurler eko abi ;)

cenkerbey

• Albay
  • 527
  • oracus
    • www.nakliyatzinciri.com
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Kasım 12, 2009, 08:50:45 ÖS »
bunlar eski yenilerini araştırın birde
Hertürlü Kartvizit matbaa broşür tabela ve vb işleriniz için  tasarım dab baskı ya ve teslime kadar yardımcı olurum

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Kasım 13, 2009, 08:56:41 ÖÖ »
bunlar eski yenilerini araştırın birde
Araştıralım kardeşim, ilk,i geçen gün Vilayetimizde çıktı karısını doğrayan bir cani,
Karısının kabahati,de olsa o insan olan biri öyle yapamaz. :(( (devamı gelecek)

hakansengun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Kasım 13, 2009, 01:28:44 ÖS »
NE YAZİKKİ BU İNSANLARINDA HAYRANLARI VAR.
 “ALLAH rızası için yakalayın beni, kendime hakim olamıyorum.” diye polislere not bırakan William Heirens, “Kana susamışlığımı doyurmak için öldürüyorum.” diyen Hermann Webster Mudgett, “Kasaba giden bir kuzu gibi geldi bizimle, bizde onu boğazladık.” diyen Lan Brady, Myra Hindley, “O kadar çok kişi öldürdüm ki, ayırt etmekte güçlük çekiyorum.” diyen Gary Ridgway gibi  yüzlerce seri katil, şimdi haklarında yazılmış binlerce kitap, çekilmiş binlerle film ile yeryüzünün ölümsüz simaları olarak “Şu baki kalan kubbe de bir hoş seda” oldular bile.
İnsanlığa yaptıkları hizmetlerle “insanlık ailesinin yüz ağartıcı aile tablosu”na girmeye hak kazanmış Edison’un internette dolaşan 3-4 veciz sözünden başka onun adına yapılmış güzel bir film seyretmiş, hakkında tafsilatlıca yazılmış okkalı bir kitap okumuş kaç kişi var aramızda. Oldukça az kişi olduğunu biliyorum. 20-30 kişiyi öldürüp karanlık çukurlara doldurmanın cazibesi dünyayı aydınlatmanın ötesine geçtiğine göre varın gerisini siz hesap edin.  Hele hele bu güzide katillerimizin yargılanmaları tam bir festivale dönüşürken, idamlarını bekledikleri günlerde aldıkları mektuplarla (çoğunlukla bayan hayranların evlenme teklifleri vardır yazılan satırlarda) posta teşkilatlarını hayli zengin etmektedirler. “Bebek yüzlü katil” namıyla dünya çapında hayran kitlesine sahip olan Ted Bundy’un hapishanede aldığı mektubun sayısına ulaşabilmiş yıldız oyuncu ya da müzisyen sayısı hala oldukça çok azdır.

cenkerbey

• Albay
  • 527
  • oracus
    • www.nakliyatzinciri.com
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Kasım 14, 2009, 12:24:59 ÖS »
NE YAZİKKİ BU İNSANLARINDA HAYRANLARI VAR.
 “ALLAH rızası için yakalayın beni, kendime hakim olamıyorum.” diye polislere not bırakan William Heirens, “Kana susamışlığımı doyurmak için öldürüyorum.” diyen Hermann Webster Mudgett, “Kasaba giden bir kuzu gibi geldi bizimle, bizde onu boğazladık.” diyen Lan Brady, Myra Hindley, “O kadar çok kişi öldürdüm ki, ayırt etmekte güçlük çekiyorum.” diyen Gary Ridgway gibi  yüzlerce seri katil, şimdi haklarında yazılmış binlerce kitap, çekilmiş binlerle film ile yeryüzünün ölümsüz simaları olarak “Şu baki kalan kubbe de bir hoş seda” oldular bile.
İnsanlığa yaptıkları hizmetlerle “insanlık ailesinin yüz ağartıcı aile tablosu”na girmeye hak kazanmış Edison’un internette dolaşan 3-4 veciz sözünden başka onun adına yapılmış güzel bir film seyretmiş, hakkında tafsilatlıca yazılmış okkalı bir kitap okumuş kaç kişi var aramızda. Oldukça az kişi olduğunu biliyorum. 20-30 kişiyi öldürüp karanlık çukurlara doldurmanın cazibesi dünyayı aydınlatmanın ötesine geçtiğine göre varın gerisini siz hesap edin.  Hele hele bu güzide katillerimizin yargılanmaları tam bir festivale dönüşürken, idamlarını bekledikleri günlerde aldıkları mektuplarla (çoğunlukla bayan hayranların evlenme teklifleri vardır yazılan satırlarda) posta teşkilatlarını hayli zengin etmektedirler. “Bebek yüzlü katil” namıyla dünya çapında hayran kitlesine sahip olan Ted Bundy’un hapishanede aldığı mektubun sayısına ulaşabilmiş yıldız oyuncu ya da müzisyen sayısı hala oldukça çok azdır.

evet işte benmim yıllarca bas bağırdımda buydu ama herkes beni şhow yapmakla suçladı bende etliye sütlüye gizliden gizliye karışmay karara verdim isim yazılarla
Hertürlü Kartvizit matbaa broşür tabela ve vb işleriniz için  tasarım dab baskı ya ve teslime kadar yardımcı olurum

Seo4Smf Tagleri: