al açılım bakalım

+ AlapliForum » Her Telden... » Serbest Kürsü (Moderatörler: Yargıç, SonOsmanlı, kanuni67, Kanca67)Konu:
|- al açılım bakalım
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: al açılım bakalım  (Okunma sayısı 933 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aysu

• Yüzbaşı
  • **
  • 16
    • E-Posta
al açılım bakalım
« : Aralık 08, 2009, 05:34:03 ÖÖ »
pkkl davula zurnayla karşıladın hadi bakalım ğönder oğlunu askere de ğörelim    erdoğan açılım tokatta 7 askerimizi aldı sen amerikalarda  afkanistan askerlerin amerikayla peşkeşini çekerken türkiyedeki  askerlerin öldürülüyor bu milleti daha kandıramazsın.
sen yolcu bu dünya hancıdır öyle bir gün varki yürek sancıdır yer gök bir olup ta hesap sorulunca en sevdiğin bile senden davacıdır..

ahmet67

• Albay
  • 1555
    • E-Posta
al açılım bakalım
« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2009, 01:44:14 ÖS »
ALLAH sonumuzu hayır eylesin, durumumuz hergün biraz daha kötüye gidiyor, bu açılım davası iyice ortalığı karıştırdı ve pkk lıları iyice serbest hale getirdi sanki... baksanıza istedikleri herşeyi yapıyor gibiler, yakında apo da serbest kalırsa kimse şaşırmasın....
вєgєη∂ιgιηιz ραуℓαѕιмℓαяι ℓυтƒєη кαяѕιℓιкѕιz вιяαкмαуιη..ємєgє ѕαуgι ѕσηѕυz∂υя....

tayfunkan

• Ziyaretçi
al açılım bakalım
« Yanıtla #2 : Aralık 08, 2009, 11:13:05 ÖS »
pkkl davula zurnayla karşıladın hadi bakalım ğönder oğlunu askere de ğörelim    erdoğan açılım tokatta 7 askerimizi aldı sen amerikalarda  afkanistan askerlerin amerikayla peşkeşini çekerken türkiyedeki  askerlerin öldürülüyor bu milleti daha kandıramazsın.

Bundan önce yokmuydu terör.?
Bundan önce şehitler vermiyormuyduk.?
Bizim algılayamayacağımız kadar ayak oyunları dönüyor..
Pekala bir soruda benden olsun o halde..
Neden ölenlerin içlerinde bir tane subay - Astsubay yada daha kıdemli askerler yok.?
Bu hükümeti baltalamak, ve böyle bir polemik yaratmak için, suni yaratılmış, bir düzen olamazmı.?
İnsanlar menfaatleri için ülkeyi bölmeye göze alabiliyorsa, pekala mevki ve menfaatleri için hükümeti devirmek adına bir kaç Askeri şehit edebilir..

Bu mesajınıza iletim kişisel yazılmış bir ileti değildir..
Sadece insanların yorum yapmadan önce daha mantıklı düşünüyor olmasından yanayım..

Saygılarımla

Tayfun KAN

SonOsmanlı

• Admin
  • Albay
  • *
  • 4034
  • Çalışmak günü kısaltır,ömrü uzatır.
al açılım bakalım
« Yanıtla #3 : Aralık 11, 2009, 08:01:47 ÖS »
Bu foruma siyaseti bulaştırırsanız içindn çıkılmaz durumlar yaratırız.Dikkatli olsak iyi olur bence.Tayfu beye katılıyorum.Ama yinede dikkatl olalım der herkesin fikrine ve görüşüne saygılı olduğumu ifade etmek istiyorum.Lütfen birbirlerimizirencide etmeyelim.

"Yapılan işe saygı göster ! Bir Teşekkürü Çok Görme !!!"

Kanca67

• Co-Admin
  • Albay
  • *
  • 4077
al açılım bakalım
« Yanıtla #4 : Aralık 11, 2009, 08:54:04 ÖS »
"Bundan önce yokmuydu terör.?
Neden ölenlerin içlerinde bir tane subay - Astsubay yada daha kıdemli askerler yok.?
Bu hükümeti baltalamak, ve böyle bir polemik yaratmak için, suni yaratılmış, bir düzen olamazmı.?
İnsanlar menfaatleri için ülkeyi bölmeye göze alabiliyorsa, pekala mevki ve menfaatleri için hükümeti devirmek adına bir kaç Askeri şehit edebilir..

Sadece insanların yorum yapmadan önce daha mantıklı düşünüyor olmasından yanayım.."

Saygılarımla

Tayfun KAN

Katılıyorum Tayfun Kan'a
İşittiğimi unuturum, Gördüğümü hatırlarım, Yaptığımı öğrenirim !

efsane

• Ziyaretçi
al açılım bakalım
« Yanıtla #5 : Aralık 21, 2009, 10:12:33 ÖS »
"Bundan önce yokmuydu terör.?

Sadece insanların yorum yapmadan önce daha mantıklı düşünüyor olmasından yanayım.."

Saygılarımla

Siyaseti sevmememe rağmen Tayfun KAN Kardeşime bende Katılıyorum.
Vardır devletin bir bildiği, Ve kısa bir örnek: bundan 35 sene öncelerine kadar  istanbul zeytin burnu ve çevresinde genelde akşamları sağcı solcu çatışmaları yüzünden kahvehaneler taranırdı niye kahvehaneler taranıyor çünkü içeride sağcı veya solcu birileri varmış bir iki kişi yüzünden 25-30 kişi birden taranırdı tabi ozamanlar terör ismi yoktu sağcı solcu vardı ama bunun gerçek adı terör değilmi sevgili kardeşim.

pkkl davula zurnayla karşıladın hadi bakalım ğönder oğlunu askere de ğörelim, demişsiniz buna katılmıyorum
10tane oğlum olsa 9tanesini şehit versem son oğlumuda seve seve gönderirim gerekirse ben bile gidebilirim
unutmayınki askerde şehit düşmek peygamber efendimize komşu olmaktır.

alaplili

• Yüzbaşı
  • **
  • 18
al açılım bakalım
« Yanıtla #6 : Aralık 22, 2009, 06:23:23 ÖÖ »
TAYFUN  KAN Kardesime aynen katiliyorum

Kanca67

• Co-Admin
  • Albay
  • *
  • 4077
al açılım bakalım
« Yanıtla #7 : Aralık 22, 2009, 10:36:00 ÖÖ »
Teşekkürler eko Türkiye üzernden birtakım oyunlar oynanıyor.Buna alet olmayalım.Biz ogünleri yaşadık Sağcı öğretmen solcu ile konuşmazdı onların kahvehanelerine bile gitmezdi.Küçücük alaplıda bile biz bunları gördük.Konuşmaktan zarar gelmez en azından ne yapacaklarını öğrenebilriz
İşittiğimi unuturum, Gördüğümü hatırlarım, Yaptığımı öğrenirim !

janvaljan34

• Ziyaretçi
al açılım bakalım
« Yanıtla #8 : Aralık 22, 2009, 12:51:39 ÖS »
herkes tayfun arkadaşımıza katılmış. maalesef ben katılmıyorum.

Muratcoskun

• Yüzbaşı
  • **
  • 24
al açılım bakalım
« Yanıtla #9 : Aralık 22, 2009, 02:50:22 ÖS »

Bundan önce yokmuydu terör.?

Sadece insanların yorum yapmadan önce daha mantıklı düşünüyor olmasından yanayım..

Saygılarımla

Tayfun KAN

Arkadaşlar inanmayın.
Açılım saçılım yalanlarına.
Hükümet bu dünya ekonomik krizine bir bahane bulmalıydı. Yada milleti oyalayacak birşeyler.
Açılım dediler. Milleti oyalamak için asıl mesele ekonomik krizdir.Ekonomik krizi gölgelemek için ortaya atılan açılım.
Fazla açıldığından çığ haline dönüşmüştür. Gelin bunun komik yanlarına bakalım.
sefertası bakırdandır,
gemiciği olan bedel öder,
şehidimiz fakirdendir”
Hatırlanacağı üzere polis pankarta müdahale etmiş ve şehidin arkadaşları gözaltına alınmıştı.
Peki, AKP’nin kurmay kadrosunun çocuklarının askerlik durumlarına baktığımızda karşımıza nasıl bir tablo çıkıyor, hep beraber görelim:
Burak Erdoğan: Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Kasımpaşa Deniz Hastanesinden “Çürük Raporu” aldı.
Bilal Erdoğan: Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Amerika’da yaşıyor. Burdur’da dövizli askerlik yaptı.
Berat Albayrak: Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı. Sadık Albayrak’ın oğlu. Burdur’da bedelli askerlik yaptı.
Ahmet Mücahit Arınç: Bülent Arınç’ın oğlu. Bu yıl Bilkent Üniversitesi’nden mezun oldu. Mezun olur olmaz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesindeki TEPAV'da siyaset danışmanı kadrosuna alındı. Tecilli, henüz askerliğini yapmadı.
Bülent Yıldırım: Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın oğlu. 2006 yılında AKP’lilerin her şehit cenazesinde ‘yuhalandığı’ bir dönemde gönüllü olarak Birleşmiş Milletler Barış Gücü-UNIFIL komutasında görev yapan TCG Gaziantep Firkatey’ninde, Lübnan açıklarında askerlik yaptı.
Ramazan Akdağ: Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın oğlu. Recep Akdağ’ı şaşırtan bir protesto ile Bilkent Üniversitesi’nden bu yıl mezun oldu, tecil aldı. Henüz askerliğini yapmadı.
Cem Şahin: TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in oğlu. Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı’nda askerliğini yapıyor. İç güvenlik bölgesi içinde değil.
Kaan Çağlayan ve Çağan Çağlayan: Mehmet Zafer Çağlayan’ın oğulları. Üniversite öğrencileri. Kaan Çağlayan lahmacun, Çağan Çağlayan hamburger restoranı işletiyor.

Bu açılım sadece vatandaşa. Gerisini boş koyun rahvan gitsin. Siyasete bulaşmayalım birbirimizi rencide etmeyelim doğru bir söz ama gerçeklerdende kaçalım anlamına gelmesin. Bu türk halkının gerçeğidir.

efsane

• Ziyaretçi
al açılım bakalım
« Yanıtla #10 : Aralık 22, 2009, 07:10:21 ÖS »

Teşekkürler eko Türkiye üzernden birtakım oyunlar oynanıyor.Buna alet olmayalım.Biz ogünleri yaşadık Sağcı öğretmen solcu ile konuşmazdı onların kahvehanelerine bile gitmezdi.Küçücük alaplıda bile biz bunları gördük.Konuşmaktan zarar gelmez en azından ne yapacaklarını öğrenebilriz
ben teşekkür ederim hacım bunlar yaşanmış gerçekler şimdiki nesil sağcı solcu çatışmalarını tabiki bilmez
yorumlarda gördüğüm kadarıyla diğer arkadaşlarımız tayfun kardeşime katılmamış tabiki herkesin kendi görüşü farklı
ben murat coşkun kardeşimizede katılıyorum çünkü vatandaşa çok büyük haksızlık yapılıyor işte ben siyaseti bu yüzden sevmiyorum
taşralı gariban vatandaşların çocukları doğuda vatan uğruna şehit düşerken vekillerin çocukları yangelip yatarlar, tabiki baltutan parmağını yalar birde madalyonun öbür yüzüne bakalım, şayet bizde bir vekilin yakını olsaydık bizimde durumumuzda onlar gibi olmazmıydı.

alaplili

• Yüzbaşı
  • **
  • 18
al açılım bakalım
« Yanıtla #11 : Aralık 22, 2009, 09:26:08 ÖS »
Yapmayalim arkadaslar. elinizi vicdaniza koyun el insaf  arkadaslar sizler inaniyormusunuz yozgat aki ve tutunce korakoluna yapilanlari ismini bile yazmak istemedigim mechul lerin yaptigina inan miyorum,artik birseylerin degisme zamani yeter artikdiyelim ACILIMI  DESTEKLIYORUM:

Seo4Smf Tagleri: