İftardan sonra sigara balyoz etkisi yapıyor

+ AlapliForum » Her Telden... » Her Telden Var » Sağlık (Moderatörler: Yargıç, kanuni67, Kanca67, Ceylannur)Konu:
|- İftardan sonra sigara balyoz etkisi yapıyor
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: İftardan sonra sigara balyoz etkisi yapıyor  (Okunma sayısı 445 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selman6767

• Albay
  • 657
    • www.otelburcu.com
« : Eylül 26, 2006, 03:03:39 ÖÖ »
Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Tuncer, iftarda sigara içmenin, normal günlerdeki içicilikten vücuda daha fazla zarar verdiğini ve üst üste yakılan sigarayla nikotin yülenmesinin "balyoz" etkisi yaptığını belirtti.

Tuncer, iftarda sigara içimiyle gün içinde değerleri düşmüş olan nikotin ve diğer maddelerin yoğunluklarının hızla artmasının tüm damar sisteminin dengesini de bozduğuna dikkati çekerek “Bu durum, kalp rahatsızlığı olanlarda kalp krizine kadar varan olumsuz sonuçlara zemin hazırlayabiliyor. Bunun yanı sıra beyin damarlarını da tıkayan nikotin, nörolojik rahatsızlıkları da tetikliyor.” dedi. Adana, aa
www.otelburcu.com
Günümüz de radyo, TV., gazete ve dergiler ,broşür, şiir ve resim gibi araçlar propaganda araçları olarak karşımıza çıkmaktadır.
Bu araçlar,doğru yoldan sapmış, iyilik ve güzelliği terk etmiş, günahlar içine batmış olarak tanımlanan fısk içerisindeki kişilerin kontrolünde olduğu zaman, yalanlama, kandırma, hakkı batıla bulaştırma, gerçekleri saklama, münafıklık göstermek şeklinde kendini gösterir.
-----------------
GÖRSEL VE YAZILI BASINI İYİ İZLEYİNİ

Yargıç

• GECELERiNYARGICI_67
  • Admin
  • Albay
  • *
  • 7526
    • http://gecelerinyargici67.tr.gg
    • E-Posta
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2006, 12:26:50 ÖÖ »
Abi bence ramazanda bir firsat sigarayi birakmak icin bire bir degilmi biz de icmiyoruz ama kahveye girdigimizde icenlerden cok zehirleniyoruz.

selman6767

• Albay
  • 657
    • www.otelburcu.com
sigara
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2006, 12:33:08 ÖÖ »
maalesef öyle. nasıl hala bırakmazlar anlamıyorum.haram olduğunu da artık din adamları söylüyor.daha ne bekliyorlar.
www.otelburcu.com
Günümüz de radyo, TV., gazete ve dergiler ,broşür, şiir ve resim gibi araçlar propaganda araçları olarak karşımıza çıkmaktadır.
Bu araçlar,doğru yoldan sapmış, iyilik ve güzelliği terk etmiş, günahlar içine batmış olarak tanımlanan fısk içerisindeki kişilerin kontrolünde olduğu zaman, yalanlama, kandırma, hakkı batıla bulaştırma, gerçekleri saklama, münafıklık göstermek şeklinde kendini gösterir.
-----------------
GÖRSEL VE YAZILI BASINI İYİ İZLEYİNİ

Yargıç

• GECELERiNYARGICI_67
  • Admin
  • Albay
  • *
  • 7526
    • http://gecelerinyargici67.tr.gg
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2006, 12:35:15 ÖÖ »
harami takan yok abi onu kimse bilmiyorki harammi hellalmi diye cineler icin farkliolsa gerek diye düsünüyorum ben.

Seo4Smf Tagleri: