Karne ve Çocuklar

+ AlapliForum » Her Telden... » Her Telden Var » Çocuk Bölümü (Moderatörler: Yargıç, SonOsmanlı, kanuni67, Kanca67, Ceylannur)Konu:
|- Karne ve Çocuklar
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Karne ve Çocuklar  (Okunma sayısı 353 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cannur

• Albay
  • 1240
Karne ve Çocuklar
« : Ocak 28, 2010, 01:27:24 ÖS »
Yaşamak  Seninle Ne Güzel...

Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı.Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu.Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfınıfarketti.Üzerinde -Babama- yazıyordu. Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu:

Sevgili baba;

Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum.Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim.Gerçek tutku ve aşkı ben jale ile buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam...

Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri, derisine işlettiği dövmeleri,kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıdabir sorundu. Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk...

Baba jale hamile!
Jale'nin  dediğine göre çok mutlu olacağız.Ormanda kendine ait birkaravanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var.Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor.

Jale benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız.

Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDS'in çaresi  bulunsun ve Jale sağlığına kavuşsun diye.....O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor.
Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim.Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak,seveceksin

Oğlun Cihan

NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. BenMehmet'lerdeyim.
Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötüşeylerin olduğunu hatırlatmak istedim. :-):-):-)

Karne ya da kötü karne dünyanın sonu değildir. Çocuklarımıza buna göre davranalım.

Bütün çocuklar çiçektir.Çiçekleri soldurmayalım!

janvaljan34

• Ziyaretçi
Karne ve Çocuklar
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2010, 02:55:02 ÖS »
çok güzelll... evet kötü olan herşeyin daha kötüsü olabilir... inş veliler bunu dikkate alırlar..

cannur

• Albay
  • 1240
Karne ve Çocuklar
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2010, 06:48:41 ÖS »
İnşaallah.
Bütün çocuklar çiçektir.Çiçekleri soldurmayalım!

altaymustafa

• Ziyaretçi
Karne ve Çocuklar
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2010, 10:12:23 ÖS »
Çok güzelmiş. Dünyanın binbir tülü hali var tabi.

Seo4Smf Tagleri: