Notebook's Vista and WinXP setup

+ AlapliForum » Programlama ve Tasarım » Web Tasarım & Hosting » Programcılık (Moderatörler: Yargıç, SonOsmanlı, kanuni67, Kanca67)Konu:
|- Notebook's Vista and WinXP setup
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Notebook's Vista and WinXP setup  (Okunma sayısı 460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bloodhound

• Ziyaretçi
Notebook's Vista and WinXP setup
« : Nisan 09, 2008, 08:11:53 ÖÖ »
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi artık notebooklarda işletim sistemi vista olarak gelmektedır.Acer / Fujitsi-Siemens / Sony / Dell (6000 Serisi ve üstü) / Hp  v.s v.s recovery cdleri yoktur ve hdd kayıtlıdır.Vistadan winxp'ye geçiş yakmak istediğiniz zaman recovery dosyalarını cd / dvd lere yedeklemedıysenız bir daha vistaya geçiş yapamazsınız ancak orjinal yazılımı tekrar yetkili servisinden 90$ a temin etmeniz gerekecek.Bu işi hallettik diyelim şimdide winxp yi kurarken hdd sata oldugundan raid desteği olarak sisden raid hdd driveri isteyecek(bazı marka ve modellerde bıosdan kapatabiliyorsunuz ama hepsi için geçerli değildir.) hadi diyelim bunuda hallettiniz .xp yi kurdunuz şimdide sıra xp ye uyumlu driverları bulmanız gerekecek..... ama ne yazıkkı her marka ve modelın xp driverı mevcut değildir. eğer xp kurulumu yakmak isteyen veya driverları isteyen olursa bana pm atsınlar bütün notebooks markalarının ve butun modellerın winxp ve vista 32bit / 64 bit driverları mevcuttur.Belirli ücret karsılıgında isteyen kişiye gönderimini yaparımmm.
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 08:16:14 ÖÖ Gönderen: bloodhound »

SonOsmanlı

• Admin
  • Albay
  • *
  • 4034
  • Çalışmak günü kısaltır,ömrü uzatır.
Ynt: Notebook's Vista and WinXP setup
« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2008, 04:30:40 ÖS »
teşekkürler kardeş

"Yapılan işe saygı göster ! Bir Teşekkürü Çok Görme !!!"

Yargıç

• GECELERiNYARGICI_67
  • Admin
  • Albay
  • *
  • 7526
    • http://gecelerinyargici67.tr.gg
    • E-Posta
Ynt: Notebook's Vista and WinXP setup
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2008, 06:25:29 ÖS »
evet kardes haklisin bu vistada genel olarak uyusmazlik la karsilasiliyor formatdan sonrada bir sürü sorunlar yasaniyor bilen kisiler icin bir sorun yok ama bilmiyenler acemiler icin bilen birisine getirmelerini kendilerinin ugrasmamalarini karistirmamalarini tavsiye ediyorum hdd icin programlari indirip kullanirlarsa sorun kalmaz diyorum formata da gerek kalmiyor zaten.

Seo4Smf Tagleri: