Öcalan Yazarlık Mı Yapacak?

+ AlapliForum » Alapli.Biz » Güncel Haberler (Moderatörler: Yargıç, kanuni67, Kanca67)Konu:
|- Öcalan Yazarlık Mı Yapacak?
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Öcalan Yazarlık Mı Yapacak?  (Okunma sayısı 718 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

debrelimehmet

• Albay
  • 1387
  • Vatan Satsa Bir Kişi Anında Serilur Leşi
    • Alaplı, Çamlıbel Köy Hududu
« : Ocak 02, 2010, 03:30:23 ÖS »
ÖCALAN YAZARLIK MI YAPACAK?
Öcalan artık makale yazarı olma yolunda!.. Teröristbaşı teklifi hangi gazeteden aldığını açıkladı.

Terörist Abdullah Öcalan, İtalya’da Komünistlerce yayımlanan “İl Manifesto” adlı gazeteden yazarlık teklifi aldığını belirterek, “Ayda bir makale yazmayı düşünebilirim. Avrupa çözümlemelerimi İtalya üzerinden geliştirmeyi düşünüyorum” dedi

İmralı’da avukatlarıyla yaptığı görüşme Fırat Haber Ajansı’nda yayımlanan Öcalan’ın, Dünya Yazarlar Birliği’ne üye olmak istediğini söylediği belirtildi.

Avukatları, Öcalan’ın, hükümlülere tanınan haklardan yararlanacağını belirterek, “Makalenin içeriği suç unsuru taşımadığı müddetçe yasal bir engel söz konusu değil. Konuyu cezaevi yetkilileriyle de görüşeceğiz” diye konuştu.
« Son Düzenleme: Ocak 03, 2010, 02:16:27 ÖS Gönderen: debrelimehmet »
"CAN DÜŞMANIN ÇAVUŞ (nefis), ONU YEN RABBİNE KAVUŞ."

Hacı İhsan Tamgüney Hoca Efendi

Alaplı, Çamlıbel Köyü Hududu: http://www.camlibelahalisi.tr.gg/

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2010, 01:46:18 ÖÖ »
La debreli kardeşim labu şerefsizin resmini koymadan yazamazmıydın makaleni be kardeşim.
valla bu köpeğin resimini görünce kan beynime çıktı daha bişeyler yazacaktım ama stemiz için iyi olmaz.
Bence bu köpeğin resmini buradan kaldırman lazım.
bizim sitemize bu köpeğin resmini koyacağına 4ayaklı köpek resmi koysaydın daha iyi olurdu.

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2010, 01:51:31 ÖÖ »

ÖCALAN YAZARLIK MI YAPACAK?

Öcalan artık makale yazarı olma yolunda!.. Teröristbaşı teklifi hangi gazeteden aldığını açıkladı.

Terörist Abdullah Öcalan, İtalya’da Komünistlerce yayımlanan “İl Manifesto” adlı gazeteden yazarlık teklifi aldığını belirterek, “Ayda bir makale yazmayı düşünebilirim. Avrupa çözümlemelerimi İtalya üzerinden geliştirmeyi düşünüyorum” dedi

İmralı’da avukatlarıyla yaptığı görüşme Fırat Haber Ajansı’nda yayımlanan Öcalan’ın, Dünya Yazarlar Birliği’ne üye olmak istediğini söylediği belirtildi.

Avukatları, Öcalan’ın, hükümlülere tanınan haklardan yararlanacağını belirterek, “Makalenin içeriği suç unsuru taşımadığı müddetçe yasal bir engel söz konusu değil. Konuyu cezaevi yetkilileriyle de görüşeceğiz” diye konuştu.

Gerçek olanı bu Debreli kardeşim kusura bakma

cannur

• Albay
  • 1240
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2010, 02:17:30 ÖÖ »
Adam o kadar rahat ki...Ne diyeyim o pisliğe bu cüreti verenlerden sorsun Rabbim.
Bütün çocuklar çiçektir.Çiçekleri soldurmayalım!

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ocak 03, 2010, 02:41:34 ÖÖ »

Adam o kadar rahat ki...Ne diyeyim o pisliğe bu cüreti verenlerden sorsun Rabbim.
cenaballah alayının kökünü kazır inşALLAH

debrelimehmet

• Albay
  • 1387
« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2010, 02:23:03 ÖS »
La debreli kardeşim labu şerefsizin resmini koymadan yazamazmıydın makaleni be kardeşim.
valla bu köpeğin resimini görünce kan beynime çıktı daha bişeyler yazacaktım ama stemiz için iyi olmaz.
bizim sitemize bu köpeğin resmini koyacağına 4ayaklı köpek resmi koysaydın daha iyi olurdu.

resmi kaldırdım kılçaklı. sakin ol. yorumlar için hepinize teşekkürler. ayrıca ikinci mesajındaki resim on numara  :? . öcalanın ikizimidir nedir?  :D . ALLAH razı olsun güldürdün bizi. İnşaallah bu Ş.R....Zz... lerden kurtuluruz.

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ocak 04, 2010, 12:46:11 ÖÖ »

resmi kaldırdım kılçaklı. sakin ol. yorumlar için hepinize teşekkürler. ayrıca ikinci mesajındaki resim on numara  :? . öcalanın ikizimidir nedir?  :D . ALLAH razı olsun güldürdün bizi. İnşaallah bu Ş.R....Zz... lerden kurtuluruz.
Teşekkür ederim debreli, köpeğin resmi varken sanki reklamı oluyor gibiydi böylesi daha iyi oldu,
Benim koyduğum resim ikizi falan değil şerefsizin ta kendisi.
ALLAH cümlemizden razı olsun
inşALLAH kurtuluruz daha fazla yürekler yanmasın diyoruz ama bu gidişle ufukta öyle bişey gözükmüyor.

Muratcoskun

• Yüzbaşı
  • **
  • 24
« Yanıtla #7 : Ocak 04, 2010, 04:29:24 ÖÖ »
Bu ş...siz inşALLAH hapisten çıkar. Çıkarda bunun canını almak bana nasip olur inşALLAH.
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2010, 01:56:34 ÖÖ Gönderen: Efsane »

debrelimehmet

• Albay
  • 1387
« Yanıtla #8 : Ocak 04, 2010, 07:27:43 ÖS »
Aslında bunun hapisten çıkması lazım çünkü buna hapis yarıyor. Adamın bir ilk yakalanıp getirildiği hale bakın birde şimdiki fotoğraflarına adam gençleşmiş sanki. Hapisten çıksada bir yiğit şöyle indirse aşağı. DTP lilerde halkı öcalanın hapsi küçüldü diye galeyana getiriyorlar. aslında bunun hakkı ipe gitmesi ama bu haline bile şükretmiyorlar. 

Seo4Smf Tagleri: