RTÜK'ten 'türbana' gözaltı

+ AlapliForum » Alapli.Biz » Güncel Haberler (Moderatörler: Yargıç, kanuni67, Kanca67)Konu:
|- RTÜK'ten 'türbana' gözaltı
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: RTÜK'ten 'türbana' gözaltı  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selman6767

• Albay
  • 657
    • www.otelburcu.com
RTÜK'ten 'türbana' gözaltı
« : Ocak 06, 2007, 10:57:56 ÖS »
RTÜK son bölümünde doktorların ölüme terkettiği türbanlı kadını anlatan Yağmurdan Sonra adlı diziyi incelemeye alıyor. Diziyi yayınlayan Samanyolu TV'nin ceza alması da gündemde.

Konya’da türbanlı doktorların 16 yaşındaki bir gencin testis ultrasonunu çekmediği iddialarının ardından, Samanyolu TV’de yayınlanan “Yağmur’dan Sonra” isimli dizi, senaryosuyla karşıt iddiaları gündeme getirdi.

Dizinin son bölümünde kurşunla yaralanan bir kadın hastaneye gitti. Doktorlar kadını başörtüsünü çıkarması için zorladı. Kadın başını açmayı reddedince müdahale edilmedi ve yaşamını yitirdi.

Konya'daki olaya misilleme olarak değerlendirilen diziyi, RTÜK incelemeye alacak. İnceleme sonucunda Samanyolu TV’nin ceza alması gündeme gelebilecek.

----------------------------------

Bu konuda yorum yapmak istiyorum;
birincisi: dizilerin senaryolarının günlük olarak yazıldığını sanmıyorum.senaryo haftalar öncesinden yazılmış zamanı gelince de gösterime girmiştir.misilleme olduğunu düşünmüyorum.
ikincisi: diyelim ki misilleme, çok yerinde bir misilleme olmuş.yapanları kutluyorum.hep onlar mı karalayacaklar.bu iki olay gerçek olmasa da böyle olayların karşılıklı olabileceği kaçınılmaz bir gerçektir.
Bu araçlar,doğru yoldan sapmış, iyilik ve güzelliği terk etmiş, günahlar içine batmış olarak tanımlanan fısk içerisindeki kişilerin kontrolünde olduğu zaman, yalanlama, kandırma, hakkı batıla bulaştırma, gerçekleri saklama, münafıklık göstermek şeklinde kendini gösterir.
-----------------
GÖRSEL VE YAZILI BASINI İYİ İZLEYİNİ

Seo4Smf Tagleri: