Şampiyon Bursa Spor'u Kutluyorum! (Efsane)

+ AlapliForum » Spor Dünyası » Fenerbahçe (Moderatörler: Yargıç, Kanca67, Beyazgölge, ahmet67)Konu:
|- Şampiyon Bursa Spor'u Kutluyorum! (Efsane)
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Şampiyon Bursa Spor'u Kutluyorum! (Efsane)  (Okunma sayısı 831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsane

• Ziyaretçi
« : Mayıs 17, 2010, 07:38:38 ÖS »

Centilmen bir Taraftar Olarak
Şampiyon BursaSporu Kutlarım!

Bu sezon Atatürk Stadı’nı rakiplerine dar eden muhteşem taraftarı önünde Beşiktaş’ı 2-1’lik skorla deviren Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri, bitiş düdüğü sonrası gözünü, kulağını İstanbul’a çevirdi. Birkaç dakikalık bekleyiş sonrası Kadıköy’den beraberlik haberini alan Timsahlar, 47 yıllık tarihinde ilk şampiyonluğunu ilan edip, beşinci büyük olma yolunda ilk dev adımını attı

Şampiyon...

Kulağı Kadıköy’de olan Bursaspor, Fenerbahçe’nin puan kaybı ile mutlu sona ulaşıp tarihe geçti.

Ligin tozunu atan Bursaspor, her türlü övgüyü hak etti. Ancak ya bu kenti yönetenler? Vali, Emniyet Müdürü ve garnizon komutanı; ‘bir avuç’ Beşiktaş taraftarının güvenliğin sağlamaktan aciz ise, o makamları neden işgal ederler. Tıpkı ilk yarıda İstanbul’da olduğu gibi bir ayıba hep birlikte imza attılar.

Önce Beşiktaş’tan başlayalım.
Tek kelime ile özetlersek; büyük takımın, küçük değil, ‘cüce’ oyuncuları vardı sahada. Hani çık şu maç ne yap ne et kaybet dersen ancak bu kadar olurdu. Gerçekten Beşiktaşlı oyuncular tatile çıkmış gibiydi. Ne pas yapabildiler, ne de oyuna konsantre olabildiler.?Sanki Siyah-Beyazlılar’ın bu duruma düşmesinde onlar başrolü oynamamış gibi bir oyun sergilediler.

Bursaspor’a gelince...
Ev sahibi ekip ise müthiş taraftar desteği altında başladı maça... İlk dakikalardaki stres boşalması sonucu oyuna ağırlığını koydu. Önce savunmasını garantiye alıp, pozisyon şansı tanımadı. Timsah, Fenerbahçe’nin öne geçtiği haberi ile durakladı derken, Trabzon’un beraberlik sayısı ile yeniden dirildi! Nitekim 32. dakikada öne geçti Yeşil-Beyazlılar. Sercan’ın sağdan yaptığı ortada, savunma bakınca Batalla affetmedi: 1-0. Bu gol ile rahatlayan ev sahibi takım, 43’de skoru artırdı. Eski Beşiktaşlı Ali Tandoğan’ın sağdan bindirip ortaladığı topa Sercan’ın önünde vurmak isteyen İbrahim Toraman, topu kendi ağlarına gönderdi: 2-0. Beşiktaş adına Uğur; 88’de Necip’in getirdiği topta ağları gördü ve skoru ilan etti: 2-1. Bu skor, Bursaspor’u tarihindeki ilk şampiyonluğa taşıdı.

Orhan Yıldırım

BURSASPOR 2 - 1 BEŞİKTAŞ

Stat: Atatürk

Hakemler: Cüneyt Çakır, Tarık Ongun, Muhittin Gürses

Bursaspor: Ivankov xxx, Ömer xxx, İbrahim xxx, Mustafa xxx, Ali xxx, Bekir Ozan xxx (Dk.90 artı 2 Tuna?), Ergiç xxx, Ozan İpek xxx, Batalla xxx (Dk. 82 Eren xxx), Turgay xxx, Sercan xxx (Dk. 70 İsmail xxx)

Beşiktaş: Rüştü xx, Sivok xx, İbrahim Toraman x, İbrahim Üzülmez xx (Dk. 61 Uğur xx), İsmail xx, Necip xxx, Fink xx (Dk. 74 Cumali xx), Ernst xx, Tello xx, Nihat x, Nobre x

Goller: Dk. 32 Batalla, Dk. 44 Ali (Bursaspor), Dk. 88 Uğur (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 40 Bekir Ozan (Bursaspor), Dk. 26 Necip, Dk. 64 Fink (Beşiktaş)

Alıntıdır

tayfunkan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2010, 10:53:14 ÖS »
Önce Beşiktaş’tan başlayalım.
Tek kelime ile özetlersek; büyük takımın, küçük değil, ‘cüce’ oyuncuları vardı sahada. Hani çık şu maç ne yap ne et kaybet dersen ancak bu kadar olurdu. Gerçekten Beşiktaşlı oyuncular tatile çıkmış gibiydi. Ne pas yapabildiler, ne de oyuna konsantre olabildiler.?Sanki Siyah-Beyazlılar’ın bu duruma düşmesinde onlar başrolü oynamamış gibi bir oyun sergilediler.

Bu Maçı Neden Kaybettiğimiz belli..
Bursa Spor'a Feda Olsun..
Şampiyon Bursa..
Helal olsun Bursa..
Teşekkür Ederim Trabzon Spor.
Teşekkür Ederim.. :)

Efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2010, 01:37:42 ÖÖ »
Bu Maçı Neden Kaybettiğimiz belli..
Bursa Spor'a Feda Olsun..
Şampiyon Bursa..
Helal olsun Bursa..
Teşekkür Ederim Trabzon Spor.
Teşekkür Ederim.. :)
Tabiki belli kardeşim bunu benim gibi futboldan anlamayan kemal sunallar bile anlar
şampiyonluk bana yar olmadı fenerede olmasın hesabı.
Başlık benim başlığım ve bursa sporu yine kutluyorum, niye biliyormusun?
Hem 47yıl sonra şampiyon olduğu için, hemde beşiktaşı yendiği için 

(bu yorumum, sadece senin fanatik bir beşiktaşlı olduğun bildiğim için sana yaptığım şakadan ibarettir tayfun kardeş
neticede hepsi bizim takımlarımız
fener şampiyon olamadı benim zararım ne, bursa şampiyon oldu benim cebime giren ne,
Hayatta okadar çok üzülecek ve sevinecek olaylar varken, bu gibi olaylara ise Ne üzülürüm. Nede sevinirim)
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2010, 02:14:21 ÖÖ Gönderen: Efsane »

Efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2010, 02:15:57 ÖÖ »

Dün akşam tv,de haberlerde üzücü bir olay duydum.
şampiyonluğu kaybettik diye deli danalar gibi sağa sola saldıran hayvanlar
bu kişilere hayvan dediğim için hayvanlarada hakaret etmiş oluyoruz, hayvandan daha beter kişiler
sırf taksisinin üstünde sihay beyaz dama vardiye bir bayan sürücüyü ve yine bayan olan arkadaşını
linç etmeye kalkışmışlar ve taksiyi tekmelemeye başladılar yani bukadarda hayvanlık olmaz.

Ben ayın geçengün 15inde 53üme girdim ve kendimi bildiğim bileli fanatik olmasamda sarılacıvertilydim
dim diyorum çünkü dün akşam bu olayı gördükten sonra artık fener taraftar değilim
çünkü siyah [HIGHLIGHT=#000000]beyaz[/HIGHLIGHT] dama vardiye taksiyi tekmeleyen bayanlara saldıran[/B]
böyle aşağılık hayvanların tuttuğu bir takımın taraftarı olamam,
Ben karadenizliyim
 İster şampiyon olsun, İster küme düşsün.
Dünden itibaren trabzonspor taraftarıyım...

tayfunkan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2010, 02:26:13 ÖÖ »
 (şak) (şak) (şak) 53 sene sonra doğru yolu buldun be Ekrem Abi.. Fenerli olmayan herkes bizdendir :)
 (şak) (şak) (şak)

Efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Mayıs 19, 2010, 06:20:43 ÖS »
(şak) (şak) (şak) 53 sene sonra doğru yolu buldun be Ekrem Abi.. Fenerli olmayan herkes bizdendir :)
(şak) (şak) (şak)

Evet biraz geç'te olsa doğru yolu bulduk tayfun kardeş
haberi görüntüleyen ve sunan kişilerden ALLAH razı olsun
Benim bildiğim spor kardeşliktir, centilmenliktir.
sadece arabanın tavanında siyah beyaz dama var diye
arabayı tekmelemenin bayanlara saldırmanın nealemi var
böyle taraftar olmaz olsun.

TubAlex

• Albay
  • 1381
  • aLexsaNdro'Le SonSuza ..
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Haziran 26, 2010, 01:25:00 ÖÖ »
Öyle bir takımız ki şampiyon olduğumuzda da Türkiye'nin yarısı sevinir,olamadığımızda da.Rengi belli olmayan Bursa maskelilere inat hergün daha da anti ! Tebrikler Bursaspor,Galatasaray,Ankaragücü,Beşiktaş,Trabzonspor...

Seo4Smf Tagleri: