Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Satılacak Malınıznmı var ben üretiyorum en ucuz ben satarımmıdiyosunuz
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 128
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Satılacak Malınıznmı var ben üretiyorum en ucuz ben satarımmıdiyosunuz  (Okunma Sayısı 128 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kasım 07, 2009, 01:52:31 ÖS
cenkerbey

Albay

Üye No : 797

Konu  : 115

PRESTİJ +1/-0
oracus
Üyelik Bilgileri Site
« :»

www.hizliolmalisin.com günde tek ürün sitesini bitirdik. Şuanda son testlerimizi yapıyoruz. Çok yakında satışa başlayacağız. Sitemizin özelliği bir çoğunuzun bileceği gibi, günde tek bir ürünü piyasa değerinin altında satması.

Sizin de bu sitede satacak ürünleriniz varsa ve güzel fiyat verebileceğinizi düşünüyorsanız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için;

www.tofisi.com
sercan.korkuc@tofisi.com
Tel: 216 366 23 56

Bizler Tofisi(tasarımofisi) olarak büyük bir hızla internette hizmet veremeye devam ediyoruz projede aşamasında ve bitmiş projeler için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz......
« Son Düzenleme: Kasım 07, 2009, 01:54:44 ÖS Gönderen: cenkerbey » Kayıtlı
cenkerbey'adli üyenin imzası

Hertürlü Kartvizit matbaa broşür tabela ve vb işleriniz için  tasarım dab baskı ya ve teslime kadar yardımcı olurum
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer: