sevdiğinizin selasını duysanız ne yaparsınız?

+ AlapliForum » Her Telden... » Her Telden Var » Korku ve Gizemli Olaylar (Moderatörler: Yargıç, Kanca67)Konu:
|- sevdiğinizin selasını duysanız ne yaparsınız?
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: sevdiğinizin selasını duysanız ne yaparsınız?  (Okunma sayısı 1054 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cenkerbey

• Albay
  • 527
  • oracus
    • www.nakliyatzinciri.com
    • E-Posta
« : Ağustos 13, 2008, 03:26:04 ÖS »

<!-- / icon and title --><!-- message -->
bence sonuna kadar okumalısınız)

ßir internet cafe açtık.Gece gündüz cafedeydim.Hergün cafenin önünden kızın biri geçiyordu.hep bana bakıyordu.Hiç kompleksli biri olmamışımdır hayatımda,birisi bana bakıyosa illa beğendiğinden bakmıyodur diye düşünen bi yapım var.ama bu bakışlar gün geçtikce manalaşıp yerini gülümsemeye hatta selamlaşmaya bırakmıştı.Çok güzel biriydi.insanlığı,hareketleri,uzun boyu,sapsarı saçları,beni büyülemeye yetmişti.
bigün internet cafenin yanındaki idda bayisinde duruyorum O sırada yine kapının önünden geçiyordu.gözleri beni arıyodu biliyorum,beni gördü,gülümsedi ve durdu kenarda.bir çok kez onun üzerine düşünmüştüm,bu benim aradığım kişi olabilirmi diye.evet oydu.O benim aradığım insandı.yalnızlığımdı,suskunluğumdu.gittim arkasından.
ilk defa bi bayanla konuşmuyordum,ama inanılmaz heyecanlanmıştım.iki lafı bi araya getiremiyordum.neyseki kız anladı derdimden.Derken hayatımın en güzel günlerini yaşatıp sonunda da en kötü gününü yaşatacak bir serüven başlamış oLdu.Haftanın her akşamı buluşup geziyorduk.El ele kol kola.Onun yanındayken her şey çok güzeldi.Annemle tanıştırmıştım,niyetimiz ciddiydi,evlenecektik.Onun aileside biliyor ve destek veriyordu bu ilişkiye.ßir ilişkide hiçmi kavga olmaz,olmuyordu işte,tartışmıyorduk bile.

Günler günleri kovaladı bizim sevgimiz dahada arttı.
ßi Pazar günü buluşacaktık.Mesaj çektim.Uykucu aşkım hala yatıyomusun.hadi kalk artık diye.
Mesajıma karşılık vermedi.ilk defa böyle birşey oluyodu.ßenim mesajıma 2 dakika içinde cevap vermesi lazımdı.ßöyle anlaşmıştık.eger vermezse kötü birşey olmuştur.Meraklanmıştım,aşkıma birşey oldu diye.gergin bir bekleyişin ardından hayatımı karartan bi mesaj geldi.Şunlar yazıyodu msjda.Seni çok seviyorum ama ayrılmamız lazım.Yürümeyecek bir ilişki bizimkisi.Senin hayatını karartmak istemiyorum.Seni Seve Seve senden vazgeçiyorum.Yıkılmıştım bir anda.ßeni çok sevdigini bildiğim birisinin bir anda böyle bir msj yollaması beni çok şaşırtmış vede üzmüştü.Acaba benimle gönülmü eglendirdi demekten kendimi alamamıştım.Hemen telefona sarıldım.Kendinden duymak istedim bütün bu olanları.inanamıyordum bütün bunLara.Ama telefonu kapalıydı,ulaşılamıyodu bitürlü kendisine.

küsmüştüm,Hayata,Yaşamaya,Aynada ßaktığım Yüze.

Nereye baksam onu görüyordum.Kızmalımıydım ağlamalımıydım neyapacağımı bilmiyordum.bildiğim tek birşey vardı ben bunu hak etmiyordum.ßöylesine sevmenin sonu bir mesajla bitirilmemeliydi.

Aradan 1 Hafta geçti.ßen hala aynı psikoloji içindeydim.Durumum gerçekten çok kötüydü.Cafenin önünde dikiliyordum öylesine.Yine aklımda O vardı.Cami çok yakındı bize.Sela verilmeye başlandı.içeri girip müziği kapattım.ßir yandanda ALLAH rahmet eylesin.ALLAH ailesine başsağlığı versin diyordum.Sela bitti....Selanın bitişi benim hayatımın bitişi olmuştu...
Çünkü selanın sonunda zikredilen isim benim canımdan çok sevdigim kişinin ismiydi.O ölmüştü.Haykırdım,bağırdım avazım çıktıgı kadar.olmamalıydı böyle bişe.O yaşamalıydı.ßenden uzak olsun beni istemesin ama yaşasın.ALLAH'ım nolur benim canımıda al diye Bağıra çağıra koşuyordum Camiye dogru.ßabasını qördüm.ßaba nolur O ölmedi de diye yalvarıyordum.gittii oğlum öldü O.Artık yok.Düğününüzü göremeden muradına eremeden öldü.ßirbirimize sarılıp dakikalarca sesle ağladık.
işin aslını ablasından öğrendim.Beyninde damar tıkanıklığı varmış.Bayağı ilerlemiş.ßigün fenalaşıp hastaneye kaldırıLdığında Doktor herşey için qeç olduğunu.Tedavisinin ise sncak yurt dışında olabileceğini söylemiş.Stres sıkıntı kesinlikle yasaklanmış.kendini ölüme hazırlamış benim aşkım.ßana attığı ayrılık mesajı buyüzdenmiş.Onunla beraberken ölümünü görmemi istememiş.Neden böyle yaptın be aşkım.ßiliyorum benden ayrılmak istediginde sen ölüm fermanını kendin imzaladın zaten biz birbirimiz olmadan yaşayabilirmiyiz.Stres yasak olan biri benden ayrılarak mutlumu olacaktı.Neden aşkım nedenn ALLAH kimseye böyle bi acı vermesin.O an herşeyi düşünebiliyosunuz intihar etmeyi kaçıp gitmeyi ne qelirse aklınıza...ßen şimdi kimseyi sevemiyorum.Sevmenin ne olduğunu unuttum.Sevme Hissi onunla gömüldü mezara.Mahşere kadar Uyanmayacak.Uyanmasında....Şimdi sizde birkere düşünün şöyle bir;sela okunuyor ve bu sela ALLAH korusun sevdiğiniz kişinin.ßu yazımı okuyup şimdi sevgilinize bir msj cekin ve Onu herşeyden çok sevdiqinizi Söyleyin.ßuna imkanı olmayanlar var.ßunu herşeyden çok isteyenler Hemde....
Hertürlü Kartvizit matbaa broşür tabela ve vb işleriniz için  tasarım dab baskı ya ve teslime kadar yardımcı olurum

atmaca

• Yarbay
  • 410
Ynt: sevdiğinizin selasını duysanız ne yaparsınız?
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2008, 03:48:59 ÖS »
güzel emeğinize sağlık kardeşim
<a href="http://img532.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Tkkl2pu4" target="_blank" class="new_win">http://img532.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Tkkl2pu4</a>

SonOsmanlı

• Albay
  • 4034
  • Çalışmak günü kısaltır,ömrü uzatır.
« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2008, 05:06:18 ÖS »
sağol cenker gerçekten çok kötü bir durum.yalnız yaşanmış bir olay mı bu merak ettim sadece...

"Yapılan işe saygı göster ! Bir Teşekkürü Çok Görme !!!"

janvaljan34

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2008, 05:33:12 ÖS »
eğer gerçek bir olaysa çk kötü bir durum... ALLAH kimsenin başına vermesin...

SonOsmanlı

• Albay
  • 4034
  • Çalışmak günü kısaltır,ömrü uzatır.
« Yanıtla #4 : Ağustos 13, 2008, 07:31:00 ÖS »
eğer gerçek bir olaysa çk kötü bir durum... ALLAH kimsenin başına vermesin...
AMİN Kardeşim AMİN

"Yapılan işe saygı göster ! Bir Teşekkürü Çok Görme !!!"

sevdaa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ağustos 13, 2008, 09:33:26 ÖS »
yuce yaradan iste...gelecegede gecmisede care yyok....kader ALLAH yardim etsin...yanimizda olanlara sahip cikalim'degerini bilelim....

Vedoo_67

• »» 9_нαяяу кєωєℓℓ_9 ««
  • Albay
  • 1612
  • »» ∂υиуα вєявαт gяαƒιкℓєяι мυкєммєℓ ««
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Ağustos 14, 2008, 04:19:31 ÖÖ »
yemin ederim gözümden yaş damlalrı düştü... :'( ALLAH kimseye böyle acı vermesin hemen sevdiğim kişeye mesaj cekiyorum ALLAHım sen biZi sevdiklerimizden ayırma yarabbim!!!
AMİN

cenkerbey

• Albay
  • 527
  • oracus
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Ağustos 14, 2008, 11:36:44 ÖÖ »
amin arkadaşlar amin
Hertürlü Kartvizit matbaa broşür tabela ve vb işleriniz için  tasarım dab baskı ya ve teslime kadar yardımcı olurum

ibo

• Binbaşı
  • 72
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Ağustos 17, 2008, 06:41:15 ÖS »
amin arkadaşım  ALLAH sevdiyimiz kızdan ayırmasın bizi
ERDOĞANLAR KÖMÜR-İPRAGAZ VE LİDO SU BAYİİ
TELEFONLAR: 0(372)378 01 78 ---- 0(372)378 23 23
ADRES: KARSIYAKA MAHALLESİ TERMİNAL ARKASI
 ZONGULDAK ALAPLI İPRAGAZ  EMİN ELLERDESİNİZ!!!

TubAlex

• Albay
  • 1381
  • aLexsaNdro'Le SonSuza ..
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2009, 11:29:00 ÖS »
Çok sevdiğim bi arkadaşımın selasını duydum.Boğazınız düğümleniyo ve nefes alamıyosunuz.ALLAHım kimsenin başına böyle bi acı vermesin.

cenkerbey

• Albay
  • 527
  • oracus
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Kasım 12, 2009, 08:54:04 ÖS »
Çok sevdiğim bi arkadaşımın selasını duydum.Boğazınız düğümleniyo ve nefes alamıyosunuz.ALLAHım kimsenin başına böyle bi acı vermesin.
başın saolsun  evet çok kötü ben gördüm yaşanması 5 dk geçmez ama unutmak ömür alıyo

Serva

• Yarbay
  • 445
  • Dili Yok Kaderin..GİTMEK mi Zor KALMAK mı Zor?
« Yanıtla #11 : Kasım 12, 2009, 09:23:52 ÖS »
Rabbim verdiğini elbette bir gün alır.. Ama nefes aldığımız sürece "seni seviyorum"cümlesini sevdiklerimizden esirgememeli ve değer vermeliyiz.. Çok zor bir durum..Annem gözlerimin önünde vefat etti.. Acısı ne demektir çok iyi bilirim..Ömür boyu unutamayacagınız bir acıyla yasamayı öğrenir insan sevdiklerini kaybedince..Teşekkürler Cenkerbey..
Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde,
Yürüyorum sanki senin yanında.
Sesin uzaklaşır her bir adımda,
Ayak izi kalmadan gidiyorum...
Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı,
Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı,
Bana kimse sen gibi sarılmadı,
Işığımız sönmeden gidiyorum...

cenkerbey

• Albay
  • 527
  • oracus
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Kasım 14, 2009, 12:22:31 ÖS »
Rabbim verdiğini elbette bir gün alır.. Ama nefes aldığımız sürece "seni seviyorum"cümlesini sevdiklerimizden esirgememeli ve değer vermeliyiz.. Çok zor bir durum..Annem gözlerimin önünde vefat etti.. Acısı ne demektir çok iyi bilirim..Ömür boyu unutamayacagınız bir acıyla yasamayı öğrenir insan sevdiklerini kaybedince..Teşekkürler Cenkerbey..
başın saolsun ben yaşamadım anne acısı ama düşünmek bile beni kötü yapıyo acını anlayamam analrı dersem yalan olur

Seo4Smf Tagleri: