(Shara)Alaplıda Kızlar Bayramı(!)Yoktur Gençler Bayramı Vardır

+ AlapliForum » Alapli.Biz » Güncel Haberler (Moderatörler: Yargıç, kanuni67, Kanca67)Konu:
|- (Shara)Alaplıda Kızlar Bayramı(!)Yoktur Gençler Bayramı Vardır
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: (Shara)Alaplıda Kızlar Bayramı(!)Yoktur Gençler Bayramı Vardır  (Okunma sayısı 2130 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DJ_pixie

• Yüzbaşı
  • **
  • 39
« Yanıtla #15 : Aralık 02, 2009, 11:22:47 ÖS »
ALAPLI'DA KIZLAR BAYRAMI OLMASIN HEM KIZLAR BAYRAMI DEGIL NORMAL BI BAYRAMDI RSUAN DISARDAYIM VE HERKES OLE BAYRAM MI OLUR DIYO YAPMAYIN ALLAH ASKINA YA :(
ALAPLI KOTU OLARAK BILINMESIN

naci67

• Yüzbaşı
  • **
  • 15
« Yanıtla #16 : Aralık 02, 2009, 11:30:20 ÖS »
çok doğru söyledin kardeşim . bizlerde burada yani gurbette eşin dostun dalga geçmesiyle uğraşıyoruz.bizim gençliğimizde.de güllüç    bayramı vardı yani son bayram.o zaman hiç böyle söylenmiyordu.son yıllarda ,ALAPLI.da bayram olunca neden ismi kızlar bayramı oluyor

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Aralık 02, 2009, 11:34:13 ÖS »
Aslında alaplıda kızlar erkekler bayramı diye bişey yok,da işte sağolsun türk medyası, gerçek adı ALAPLI BAYRAMI değilmi?
Bilmeyen yoktur daha düne kadar 4üncü bayram Ereğlide gülüç bayramı adı altında oluyordu, ozamanlardada kızlar erkekler burdaki gibi buluşup geziyordu, peki ozaman niye gülüç bayramı değilde kızlar bayramı denmiyordu demekki medyanın uydurması.
Ve ben diyorumki bizde buradan KIZLAR BAYRAMI değil kardeşim ALAPLI BAYRAMI DİYE medyaya baskı yapalım derken gidip ayağına sıkarak değil medya yazılarına bizde yazıyla cevap verelim yazıyı düzeltmesini isteyelim bu olamazmı?
uzungeceler kardeşim>şahsım adına bu bayrama katılmamaya gayret ediyorum kalksa bence daha iyi olur düşüncesindeyim< demiş
haklı olabilir ama senin benim katılmamamla bu iş düzelmez, bayramın kalkmasıda bence mümkün değil çünki 4üncü bayram burada,da kutlanmaya başlanınca genç kardeşlerimiz hem çifte bayram yaptılar hem ereğliye gidip gelmekten + yabancı gençlerle kavga etmekten kurtuldular ve bu bayram sayesinde mutlu yuvalar,da kurulmakta olduğu zaten malum.
Kusura bakmayın biraz kısa oldu ama bu benim şahsı düşüncem, zahmet edip okuduğunuz için ayrıca Teşekkür Ederim ederim

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Aralık 02, 2009, 11:41:49 ÖS »
ALAPLI'DA KIZLAR BAYRAMI OLMASIN HEM KIZLAR BAYRAMI DEGIL NORMAL BI BAYRAMDI RSUAN DISARDAYIM VE HERKES OLE BAYRAM MI OLUR DIYO YAPMAYIN ALLAH ASKINA YA :(
ALAPLI KOTU OLARAK BILINMESIN
Herkes öyle bayram yapamaz kıskandıkları için öyle diyorlar takma kafanı.
Alaplıyı bilen biliyor bilmeyenlerde alaplı.biz den öğrenir 
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2009, 11:43:56 ÖS Gönderen: kılçaklı/eko »

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Aralık 02, 2009, 11:48:51 ÖS »
çok doğru söyledin kardeşim . bizlerde burada yani gurbette eşin dostun dalga geçmesiyle uğraşıyoruz.bizim gençliğimizde.de güllüç    bayramı vardı yani son bayram.o zaman hiç böyle söylenmiyordu.son yıllarda ,ALAPLI.da bayram olunca neden ismi kızlar bayramı oluyor
Bizi çekemedikleri için çamur atıyorlar kerdeşim,

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Aralık 02, 2009, 11:50:10 ÖS »

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Aralık 03, 2009, 12:05:09 ÖÖ »

işte bakın resimde görüldüğü gibi dünya evine giriyorlar ve herkese örnek olmak için çarşı içinde volta atmışlar
peki bunun nesi kötü,de dışardakiler şakada olsa alaplıyı kötülüyorlar demekki çekememezlik var.
Aslında kızlar bayramı değil sultanlığa veda bayramı olsa daha iyi, mesela
  Bu gençlerimizi ALLAH mesut bahtiyar etsin aynı yastıkta kocasınlar inşALLAH darısı diğer sultanların başına.
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2009, 06:11:52 ÖS Gönderen: kılçaklı/eko »

Shara

• Mustafa Kemal Atatürk'ün Torunlarıyız
  • Albay
  • 1500
  • Yine Yeni Yeniden Shara...
« Yanıtla #22 : Aralık 03, 2009, 02:31:33 ÖS »
(off) Santral beni Psikopata bağla :D (off)

Biz camlardan seyretmedik yağmurları
Taa iliklerimize kadar ıslanarak hissettik...
Eyvallah demedik, boyun eğmedik zulme
Halkın yanında, Hak için nefesimizi tükettik
İmrenmedik erzi kırıkların zârafetine
Al mendillere aşkı işleyenleri sevdik...

SonOsmanlı

• Albay
  • 4034
  • Çalışmak günü kısaltır,ömrü uzatır.
« Yanıtla #23 : Aralık 04, 2009, 01:22:18 ÖS »
Arkadaşlar Biz Kullanmayalım ve çevremizdekilerede kullandırtmayalım.İşin doğrusu neyse onu söyliyelim ve bu isim kullanılmayınca unutulur gider.Biz GENÇLER BAYRAMI diye bol bol lanse edelim gerisi gelir.Afadersiniz kullanmak istemiyorum ama TV'de izleyen bazı magandalar yüzünden ismimiz hakketten kötüye çıkacak yahu.Adam çıkmış televizyona Karı arıyom ben karı demiş ya ALLAH be.....ı vermsin be adam.Şu mübarek günde günaha sokuyor beni....Bo arada ekrem abi resmi yüklemeyi unuttun herhalde gelinle damat gözükmüyor.

"Yapılan işe saygı göster ! Bir Teşekkürü Çok Görme !!!"

efsane

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Aralık 04, 2009, 06:18:44 ÖS »
Arkadaşlar Biz Kullanmayalım ve çevremizdekilerede kullandırtmayalım.İşin doğrusu neyse onu söyliyelim ve bu isim kullanılmayınca unutulur gider.Biz GENÇLER BAYRAMI diye bol bol lanse edelim gerisi gelir.Afadersiniz kullanmak istemiyorum ama TV'de izleyen bazı magandalar yüzünden ismimiz hakketten kötüye çıkacak yahu.Adam çıkmış televizyona Karı arıyom ben karı demiş ya ALLAH be.....ı vermsin be adam.Şu mübarek günde günaha sokuyor beni....Bu arada ekrem abi resmi yüklemeyi unuttun herhalde gelinle damat gözükmüyor.
Hayır unutmadım son osmanlı resmi eklemiştim görüntü vardı yoksa yazım aşağılarda olmazdı ama nedense şimdi görünmüyor
teşekkür ederim sayende farkına vardım ve tekrar ekledim şu anda görünür durumda acaba sizdede görünüyormu
yoksa pcnin gazabınamı uğradık

Seo4Smf Tagleri: