Sizce Çatak Köyünün Noksanlari Nelerdir..!!!!

+ AlapliForum » Alaplı Ilçemizin Tanıtım Bölümü » İlçemiz Alaplı ve Köyleri » Çatak Köyü (Moderatörler: Yargıç, Kanca67)Konu:
|- Sizce Çatak Köyünün Noksanlari Nelerdir..!!!!
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Sizce Çatak Köyünün Noksanlari Nelerdir..!!!!  (Okunma sayısı 547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

-_-MeCHuL-_-

• Er
  • *
  • 1
« : Nisan 25, 2011, 03:20:01 ÖS »
[STRIKE]EVET ARKADASLAR SİZCE ÇATAK KÖYÜNÜN EKSİKLERİ NELERDİR...[/STRIKE]
[STRIKE]BENIM SAHSİ GORUSUM ÇATAK KÖYUNUN SUAN WEB SAYFASINA İHTİYACI VARDIR VE BURDA KÖYDE OLAN BİTEN TÜM ORGANIZASYONLAR BİLDİRİLMELİ AYRICA KÖYÜN BELİRLİ NOKTALARINA KAMERALI SİSTEM YAPILABILIR , NEDEN DIYECEKSINIZ SON ZAMANLARDA ARTAN HIRSIZLIKLARDAN ONLEM ALINABILIR..[/STRIKE]

Evet arkadaşlar sizce çatak köyünün noksanları nelerdir...
Benim şahsi görüşüm çatak köyünün şuan bir web sayfasına ihtiyacı vardır ve burada köyde olan biten tüm organizyasyonlar bildirilmeli, ayrıca köyün belirli noktalarına kameralı sistem yapılabilir, neden diyeceksiniz, son zamanlarda artan hırsızlıkladan önlem alınabilir..

« Son Düzenleme: Nisan 26, 2011, 03:04:38 ÖÖ Gönderen: DESİNLER »

DESİNLER

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2011, 03:42:39 ÖÖ »
ayrıca köyün belirli noktalarına kameralı sistem yapılabilir, neden diyeceksiniz, son zamanlarda artan hırsızlıkladan önlem alınabilir..

Öncelikle aramıza hoşgeldin sefalar getirdiniz değerli kardeşim üyeliğin daim olur inşALLAH.
Evet güzül fikirleriniz var web değilde mobese güzel fikir
web sitesi olarak çataklı kardeşlerimiz burada aktif oldukları mühdetce köyünüzden bilgileri burada paylaşabilirler,
burada seviyeli paylaşım yapan kimseye yasak yok

Ve değerli kardeşim forum kuralları gereği, başlık ve konu,nuzu bikereye mahsus düzenledim

12. Mesaj yazarken veya Konu başlıklarında büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve bağırmak bir saygısızlık örneğidir,
bu nedenle bu tür konular mesaj sahibine bildirilmeden ya da düzenlenmeden bölüm yöneticileri tarafından çöpe taşınır.

daha detaylı bilgi için lütfen
BURAYA TIKLAYIN
Selam ve dua ile...
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2011, 03:44:20 ÖÖ Gönderen: DESİNLER »

Seo4Smf Tagleri: