(tayfunkan) Amerikalılar, Beşiktaş yüzünden futboldan nefret ediyor.

+ AlapliForum » Spor Dünyası » Beşiktaş (Moderatörler: Yargıç, Kanca67, Beyazgölge, ahmet67)Konu:
|- (tayfunkan) Amerikalılar, Beşiktaş yüzünden futboldan nefret ediyor.
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: (tayfunkan) Amerikalılar, Beşiktaş yüzünden futboldan nefret ediyor.  (Okunma sayısı 280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunkan

• Ziyaretçi

Amerikalılar, Beşiktaş yüzünden futboldan nefret ediyor.

Türk futbolunda 4 büyükler diye tabir edilen takımlar arasında ilk kurulan kulüp olma özelliğiyle ön plana çıkan Beşiktaş'ın şanlı tarihinden gurur verici bir itiraf geldi Amerikalılar'dan.

BEŞİKTAŞ ANILARI
CNN Uluslararası'nın futbol editörlerinden James Montague, 'Neden Amerikalılar Futbolu Sevmez' isimli köşe yazısında Beşiktaş'ı kaleme aldı. Montague, köşesinde ABD Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncuları, eski kaptanları, yöneticileri ve taraftarıyla konuştu. İşte ünlü gazetecinin ABD Milli Takımı kaptanı Walter Bahr ile yaptığı söyleşide Bahr'ın, Beşiktaş ile ilgili anıları: "O yıllar Philadelphia Nationals takımında oynuyordum.

BİZİ 5-0 YENDİLER
St. Louis'de Beşiktaş'la bir maç yaptık. 2. Dünya Savaşı'ndan çıkmıştık ve kendimize çok güveniyorduk. Amerikalılar'ın, dünyanın en iyi askerleri ve sporcuları olduğuna inanıyorduk. Fakat Beşiktaş bizi 5-0 yendi. Herkes o kadar büyük hayal kırıklığına uğradı ki adeta şok olduk. Bu sonucu asla beklemiyorduk. Futboldan ben bile soğudum."

Seo4Smf Tagleri: