YARDIM__LÜTFEN

+ AlapliForum » Bilgisayar & Elektronik » Bilgisayar (Moderatörler: Yargıç, Kanca67)Konu:
|- YARDIM__LÜTFEN
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: YARDIM__LÜTFEN  (Okunma sayısı 724 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TubAlex

• Albay
  • 1381
  • aLexsaNdro'Le SonSuza ..
    • E-Posta
YARDIM__LÜTFEN
« : Ocak 30, 2009, 04:54:29 ÖS »
Arkadaşlar aranızda bilgisayardan anlayanlarr çok.O yüzden konuyu buraya taşımak istedim.Bilgisayarım internete girdiği zaman 5-6 tane boş sayfa açılıyo ve genelde donuyo.Mozilla Firefoxtan girebiliyorum.Ayrıca bilgisayar çok yawaşladı msnyi açabilmek için bazen 2-3 kere reset atmak gerekiyo.Format atmayı denedim(xp) yarıya kadar geliyo hata weriyo.Cd'de bozukluk olduğunu da sanmıyorum.3 cdyle denedim.Dün de foruma girdim.Üyeliğimi tanıyo,konulara cewap yazcaam anda ziyaretçi konumuna geçiyo.
Ben yaptıım için tırsıyorum babamdan yine mi bozdun dicek.Noolur neyapabilirim bilgisayarın hızlanması we internete kolayca girebilmesi için söyleyinnn    

janvaljan34

• Ziyaretçi
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2009, 05:08:34 ÖS »
   maalesef bilgisayar bilgim sıfıra yakın ... yardım edemediğim için çok üzgünüm  

tayfunkan

• Ziyaretçi
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #2 : Ocak 30, 2009, 05:36:02 ÖS »
Valla eğer alaplıdaysan sana ücret taleb etmeden servis imkanı sunabilirim.. Buradan yapabileceğim birşey yok üzgünüm...

Arslan

• Administrator
  • Albay
  • 1565
  • Adamın biri işte
    • http://www.albilbilgisayar.com
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #3 : Ocak 30, 2009, 06:07:16 ÖS »
kardeşim Alaplı damısın önce bunu soralım?
tayfunkanın da  demiş gerçi sana ücretsiz olarak alapli.biz üyesi old. için servis verebiliriz.
Müracat  için Casper Alaplı Bayii Albil Bilgisayar a gelebilirsin, detaylar için bana pm at yardımcı olurum

sorununa gelince hdd mutlak format atmak gereklidir, eğer hdd de bad sectör oluştu ise yinede format atılır ama biraz uğraştırır, buradan destekle olacak iş değil senin ki mutlaka uzman birine göstermen gerekiyor.
Ölüm Sessizliğii...

TubAlex

• Albay
  • 1381
    • E-Posta
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2009, 06:32:55 ÖS »
Önce Teşşekkür ederim ama malesef Alaplı da oturmuyorum.İstanbuldayım.Para hiç sorun değil babamdan laf yiyeceğim için yardım istiyorum.Dediklerinizden çok az şeyler anlayabildim.Biraz daha açık olabilir miyiz.Bilgisayarım yaşıcak mıııı?.Ya da kısaca şöyle sorıyım bildiğiniz bi proğram ismi war mı?Bu sorunları çözebilecek.

Yargıç

• GECELERiNYARGICI_67
  • Admin
  • Albay
  • *
  • 7526
    • http://gecelerinyargici67.tr.gg
    • E-Posta
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2009, 12:05:39 ÖÖ »
Merhaba tubalex öncelikle Pc fetaylarini buraya yazarasan belki biraz yardimci olabilirim sana
öncelikle sistem(cerez leri)temizlemelerini düzenli yapiyormusun virus programi ne kullaniyorsun ?
buarada sonosmanli sunmus bu programi indir bununla bir pc ni düzenle ve internet explorer la da eger yönlendirme yapiliyorsa onu da belirt cözümü var yada baska sayfa sabit kaliyorsa silenebilir msne gelincede listenden 40 askin kisi ekliyse msn  virus taramasini yap cünkü virus olabilir  yada serverden kaynaklanan hata olabilir su programi bir dene derim olmazsa format enson is.

Kolay gelsin.

http://www.alapli.biz/forum/bilgisayarinizin_donma_ve_cokme_sorunu_bitti_advanced_windowscarev2_personal-t3716.0.html

TubAlex

• Albay
  • 1381
    • E-Posta
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2009, 03:09:12 ÖS »
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum çabalarınız için.Meğer benim suçum yokmuş dombili abim yapmış ama düzeltti.Sonunda foruma kavuşabildim.Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Yargıç

• GECELERiNYARGICI_67
  • Admin
  • Albay
  • *
  • 7526
    • E-Posta
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #7 : Şubat 03, 2009, 01:34:56 ÖÖ »
peki sorun neymis tubalex aciklarsan bizde bilelim :)

TubAlex

• Albay
  • 1381
    • E-Posta
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #8 : Şubat 03, 2009, 03:13:20 ÖS »
Bilmiyorum ama aradığım zmn sorarım şimdi ewde değil devrekte.İLginiz için teşekkür ederim.

Yargıç

• GECELERiNYARGICI_67
  • Admin
  • Albay
  • *
  • 7526
    • E-Posta
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #9 : Şubat 04, 2009, 12:03:39 ÖÖ »
Bilmiyorum ama aradığım zmn sorarım şimdi ewde değil devrekte.İLginiz için teşekkür ederim.

bir sey degil  olur sor bakalim.

Vedoo_67

• »» 9_нαяяу кєωєℓℓ_9 ««
  • Albay
  • 1612
  • »» ∂υиуα вєявαт gяαƒιкℓєяι мυкєммєℓ ««
    • E-Posta
YARDIM__LÜTFEN
« Yanıtla #10 : Şubat 04, 2009, 01:02:08 ÖÖ »
sorunun düzeldiğine sevindm..  

Seo4Smf Tagleri: