Alaplı ilçesine bağlı 10,köyde oturan yoksul ailelere çeşitli yardımlar yapıldı.
[BLOCKQUOTE]
alaplınınsesi.com haber sitesi editörü tarafından değişik köylerde oturan muhtaç ailelere ev yapımı,gıda,giyim,eğitim giderleri gibi değişik yardımların yapılmasında yardımcı olan Recep Tufan'ın çalışmaları sonucu bir gurup yardım sever bayanlar yerinde muhtaç vatandaşların durumunu görerek 20 aileye çeşitli yardımlar yaptılar. Alaplınınsesi haber sitesi editörü Recep Tufan'ın verdiği bilgilere göre isimlerinin açıklanmasını istemeyen yardım meleği bayanlar,biz yardımı ALLAH rızası için yapıyoruz,gösterişe ve reklama karşıyız dediler.Yardım meleği bayanlar yardımları yalnız ramazanda değil sürekli yapacağız,Recep Tufan beyin verdiği adreslere tek,tek gittik yerinde inceleme yaptık gerçekten ihtiyaç sahiplerini bulduk ve yardımlarımızı yaptık,bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz dediler,ramazanlık değil,daimi yardım yapacağız dediler. Alaplınınsesi editörü Tufan yapılan yardımlarda Dereli köyünde bir kız öğrenciye bilgisayar alındı,Ömerli gökçeler mahallesinde bir aileye Buzdolabı,aygaz ocağı,giyim,gıda,nakit yardım,Ve bayramdan sonra evin laminat döşemesi yapılacak.Tufan Bu yardımaların dışında Diğer muhtaçlara,kumanya yardımı yapıldı. Un, yağ, şeker, çay, hurma, mercimek, pirinç, bulgur, makarna, hazır çorba, tuz ve salça,hazır bez,giyim gibi temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri, Gönüllü yardım melekleri bayanlar tarafından adrese teslim edilerek yapıldı.
Ramazan bayramı öncesi ailelerin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirten ,Alaplınınsesi editörü Recep Tufan "Sosyal incelemesini yapmış olduğumuz mağdur aileler için yardımları, yardım melekleri kendi elleri ile muhtaçlara teslim ettiler . Ramazan bayramından önce 20 aileye teslim edilen,bilgisayar,buzdolabı 3,adet,

aygaz,giyim,temizlik malzemesi,ve çeşitli gıdalar ailelere teslim edildi.Mubarek Ramazan bayramı gecesini ve bayramı huzur içerisinde yavruları ile geçirmelerine,sıkıntılarını unutarak huzurlu bayram gecesi ve bayram yaşamasına sebep olan yardım sever,yardım meleği gönüllü bayan gurubuna şahsım ve muhtaç aileler adına teşekkür eder,yüce Rabbimden bu yardım meleği bayanlarımızın aile yuvalarında huzur ve mutluluk dolu bir ömür yaşamalrını niyaz ederim.
WWW.ALAPLİNİNSESİ.COM HABER SİTESİ EDİTÖRÜ RECEP TUFAN.
Not. Bir muhtaç öğrencimize bilgisayar ihtiyacı var.
kullanılmşda olabilir,hayır severlerimize duyurulur.
[/BLOCKQUOTE]